Eğlence

Aaron Paul’ün başrolünü oynadığı Need for Speed filmi 2014’ün ilkbaharında vizyona girecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Son yıllarda yaygın eğilim filmlerin mobil oyunlarını yayınlamak olsa da, bu işin aslının popüler bilgisayar oyunlarını beyazperdeye aktarmak olduğu pek çok kişinin malumu. İşin aslına sadık kalan Electronic Arts ve Dreamworks’ün popüler yarış oyunu Need for Speed’i sinema salonlarına taşımaya yönelik çalışmaları devam ediyor. Çekimleri devam eden filme ait ilk görüntüler Electronic Arts’ın E3 2013’te düzenlediği etkinlikte kamuoyuyla paylaşıldı.

need-for-speed-e3-110613

Electronic Arts’ın popüler oyununun sinema versiyonu önümüzdeki yılın bahar aylarında izleyicilerle buluşacak. Filmin başrolünü Breaking Bad’de oynadığı Jessie Pinkman rolüyle büyük üne kavuşan Aaron Paul üstlenirken, bir diğer başrolün de filmde kullanılacak özel üretim Ford Mustang’e ait olduğunu söylemek pek yanlış olmayacaktır.

Electronic Arts sahnede filmin fragmanını gösterirken, serinin yeni oyunu Need For Speed Rivals’a ilişkin bilgiler vermeyi de ihmal etmedi. Filmde kullanılacak ve aynı zamanda oyunda da yer alacak olan özel yapım Ford Mustang’de şirketin E3 etkinliği sırasında sahnenin üstündeydi. Filmin yapımcılarından DreamWorks Mustang’in seçilmesinin nedeni olarak otomobilin ”özgürlük ve iyimserlik sembolü” olmasını gösterdi. Scott Vaugh tarafından yönetilen filmde McLaren P1, Koenigsegg Agera R, Spania GTA ve Lamborghini Sesto Elemento gibi otomobiller de yer alıyor. Filmin çekimlerinin nasıl gittiğini merak edenler aşağıda yer alan videoyu izleyerek bilgi sahibi olabilir.

İlgili >> Pocket-lint

İLGİLİ HABERLER