Fırsatlar

Apple Watch Ultra 2, A101 6 Haziran 2024 haftasının öne çıkan elektronik ürünü

apple watch ultra 2

A101 6 Haziran 2024 Aldın Aldın elektronik ürünleri arasında bu hafta en fazla dikkat çeken ürün Apple’ın 2023 sonbaharında tanıttığı en son modellerden olan Apple Watch Ultra 2 oluyor. Bunun yanı sıra Redmi 13C ve çeşitli TV modelleri de dikkat çekenler arasında yer alıyor.

Apple Watch Ultra 2 MREW3TU/AGPS + Cellular 49 mm Titanyum Kasa ile Alpine Loop İndigo kayışı ürünü 38.999 TL’ye satılıyor. A101’in online mağazasında farklı renk ve kayış seçeneklerini de aynı fiyattan bulmak mümkün oluyor. Yüksek kaliteli titanyum gövdesi, 100 metre suya dayanıklılık, toz koruma (IP6X) ve MIL-STD 810H sertifikası ile her türlü macera için hazır. 36 saate kadar pil ömrü ve düşük güç modunda 72 saate varan kullanım imkânıyla kesintisiz bir deneyim sunan bu cihaz, LTPO OLED Hep Açık Retina ekranı ve 3000 nite kadar maksimum parlaklık ile her ortamda mükemmel görünürlük sağlıyor. GPS özellikleri, kanda oksijen ve sıcaklık algılama, elektriksel kalp sensörü ve dahası gibi sağlık ve fitness izleme özelliklerinin yanı sıra Bluetooth 5.3 ve Wi-Fi bağlantı desteği de sunuyor. Apple’ın 64 bit çift çekirdekli işlemciye sahip S9 SiP’i ve 4 çekirdekli Apple Neural Engine ile güçlendirilmiş Apple Watch Ultra 2, maceradan günlük kullanıma kadar her alanda sizi destekleyecek üstün bir akıllı saat deneyimi vaat ediyor.

Bir iPhone satın almak isteyenler, bununla birlikte bütçesini de düşünmek zorunda olanlar için 23.699 TL fiyat etiketli, 128 GB kapasiteli iPhone 11 var. Apple A13 Bionic işlemcisi ile donatılmış iPhone 11, 128 GB dahili hafıza ve çift SIM desteğiyle (Nano-SIM ve eSIM) geliyor. 75.7 mm derinlik, 150.9 mm yükseklik ve 8.3 mm genişlik ölçülerinde tasarlanmış olan iPhone 11, 6.1 inç IPS LCD ekranı ile 828×1792 (HD+) çözünürlük sunuyor. Su sıçramalarına dayanıklı gövdesi, kablosuz şarj desteği ve 3110 mAh pil gücü ile kullanıcılarına konfor ve güven sunuyor. Arka kamera çift lensi (12+12 MP), 12 MP ön kamera barındırıyor. iOS 17’ye güncelleme desteği mevcut. Üstelik barometre, jiroskop, pusula, yakınlık sensörü, ortam ışığı sensörü, ivmeölçer gibi sensörlerle donatılmış. Ayrıca 4 GB RAM kapasitesi, hızlı şarj özelliği, AirPlay, Apple Pay, Augmented Reality (AR) uyumu, Dolby Atmos, ekran yansıtma (screen mirroring), Face ID, FaceTime, gürültü önleyici iki mikrofon, iCloud Drive ve Siri gibi zengin özellikleriyle iPhone 11, kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. Kutusundan Lightning – USB-C kablosu ve SIM çıkartma iğnesi çıkan bu telefon, her anınızda size eşlik etmeye hazır.

Bütçesini fazla yormadan bir akıllı telefon sahibi olmak isteyenler için 128 GB dahili hafızalı ve 6 GB RAM’li Xiaomi Redmi 13C var. Farklı renk seçenekleriyle bu telefon 6.799 TL’ye satılıyor. Bu model, MediaTek Helio G85 işlemciyle donatılmış. Su sıçramalarına karşı dayanıklılığı ile dikkat çekerken, 8,09 mm derinliği, 168 mm yüksekliği ve 78 mm genişliği ile ergonomik bir kullanım sağlıyor. Android 13 işletim sistemiyle gelen cihaz, 6,74 inç LCD ekranıyla 1600×720 çözünürlük sağlayarak kullanıcılarına net ve canlı bir görüntüleme deneyimi vadediyor. 50 MP + 2 MP arka kamera kurulumu ve 8 MP ön kamera çözünürlüğüyle anılarınızı yüksek kalitede kaydetmenize olanak tanıyor. Parmak izi okuyucu, yüz tanıma gibi güvenlik özellikleriyle zenginleştirilen telefon, 5000 mAh pil kapasitesi ve hızlı şarj desteğiyle gün boyu kesintisiz kullanım imkanı veriyor. Ek olarak, çift SIM desteği, GPS, Bluetooth ve Wi-Fi bağlantı seçenekleriyle her an bağlı kalmanızı sağlıyor. Kutusundan SIM çıkartma iğnesi, USB güç adaptörü ve USB kablosuyla çıkan Xiaomi Redmi 13C, ekran yansıtma, karanlık mod, ekranı çift dokunarak açma ve sanal RAM artırma gibi özellikleriyle de modern bir kullanım deneyimi sunuyor.

Yine bütçesini düşünenler için 479 TL fiyat etiketli Oppo Enco Buds 2 kulaklık var. 10 mm büyük titanyum sürücüsüne sahip olan bu Tws Bluetooth kulaklık, Enco’ya özgü canlı stereo ses efekti ile müzikleri adeta yaşamanızı sağlıyor. 28 saate varan uzun dinleme süresiyle gün boyu müziğin keyfini çıkarmanız için tasarlanmış. Yapay zekâ destekli derin gürültü önleme özelliği aramalarınızı daha net hale getirirken, çift dokunma ile kameranızı kontrol edebilmeniz mümkün. Bluetooth 5.2 binaural düşük gecikme özelliği ile oyunlarda ve videolarda mükemmel senkronizasyon sağlayarak, kesintisiz bir eğlence deneyimi vadediyor. Oppo Enco Buds 2, her anınıza eşlik etmek için ideal bir seçenek.

Bütçesini düşünenler için bu hafta A101’de seçenekler fazla. 9.699 TL fiyat etiketli Asus Vivobook Go 15 E1504GA-NJ340; günlük kullanımınızı üst seviyeye taşıyacak güçlü ve hafif bir dizüstü bilgisayar. Bu model, Intel Core i3-N305 işlemcisiyle, 1.8 GHz hızından 3.8 GHz’e kadar ivmelenerek, zorlu uygulamalar ve görevler için ideal hız ve performans sunuyor. 8GB DDR4 belleği ve 512GB SSD depolama alanı ile birlikte, uygulamalarınızın hızlı bir biçimde yüklenmesini ve verilerinize hızla erişebilmenizi sağlıyor. 15.6 inç Full HD, TÜV Rheinland sertifikalı parlamayı önleyici ekranı, gözlerinizi koruyarak uzun süreli kullanımlarda bile konforlu bir görüntüleme deneyimini mümkün kılıyor. 1.63 kg ağırlığı ile taşınabilirliği kolaylaştırırken, AMD Radeon Graphics ve Intel UHD Graphics ile grafik performansından ödün vermiyor. Freedos işletim sistemiyle gelen bu cihaz, çeşitli port seçenekleri ve Wi-Fi 5 bağlantısı ile esneklik sunuyor. Dahili 720p HD kamera ve hoparlör/mikrofon kombinasyonu ile çevrimiçi toplantılar ve dersler için mükemmeldir. Her kullanıcıya uyum sağlayacak şekilde tasarlanmış Asus Vivobook Go 15 E1504GA, üretkenliğinizi artırırken, günlük bilgisayar ihtiyaçlarınızı karşılayacak özelliklerle dolu.

A101 6 Haziran 2024 Aldın Aldın Elektronik ürünleri içinde TV seçenekleri

A101 6 Haziran 2024 Aldın Aldın TV ürünlerine baktığımızda, 37.999 TL fiyat etiketli Samsung 65Q60C 65″ 4K Ultra HD Alıcılı Smart QLED TV modelini görüyoruz. Bu ürün, 65 inçlik büyüleyici bir ekrana sahip 4K Ultra HD Smart QLED TV, ev eğlencesinin sınırlarını zorluyor. Bu televizyon, AB’nin yeni E enerji sınıfı ile hem çevreci hem de enerji tasarrufu sağlamayı başarıyor. 3840 x 2160 piksel çözünürlüğe sahip olan bu dev ekran, Neo Quantum HDR teknolojisi ile renkleri ve kontrastı daha önce hiç olmadığı kadar canlı ve net bir şekilde sunuyor. Dahili uydu alıcısı, 3 HDMI ve 2 USB girişiyle birlikte, Bluetooth 5.2 ve Wifi 5 kabiliyetleri, tüm cihazlarınızı sorunsuz bir şekilde bağlamanıza olanak tanırken; Ethernet bağlantısı da stabil bir internet deneyimi vadediyor.

Tizen işletim sistemi üzerinde çalışan bu Smart TV, Netflix, Prime Video, Disney Plus ve YouTube gibi popüler 4K içerik uygulamalarına doğrudan erişim sunuyor. Siyah renkteki zarif tasarımı ve 24 ay garantisi ile Samsung 65Q60C, hem göz zevkinize hem de teknolojik ihtiyaçlarınıza cevap veren mükemmel bir seçim olacaktır.

Bir başka uygun fiyatlı ürün de 9.999 TL’ye satılan Toshiba 43UL2063DT 43″ Ultra HD Smart Led TV oluyor. Toshiba 43UL2063DT, 43 inç büyüklüğünde bir Ultra HD Smart LED TV olarak, 4K Ultra HD görüntü kalitesi ve Dolby Vision ile dikkat çekici bir izleme deneyimi sunuyor. Dahili Wi-Fi özelliği ve wireless display imkanı ile kablosuz olarak internete bağlanabilir ve içerikleri kolayca paylaşabilirsiniz. 4 GB dahili hafızası ve 1,25 GB RAM ile akıcı ve hızlı bir kullanıcı deneyimi vaat eden bu model, aynı zamanda dahili uydu alıcısına sahiptir, bu sayede ek bir alıcıya ihtiyaç duymadan televizyon kanallarını izleyebilirsiniz. Youtube, Netflix ve Prime Video gibi popüler uygulamaları destekleyen bu Smart TV, F sınıfı enerji verimliliğiyle de çevre dostu bir seçenek sunar. Ürün, asma aparatı içermemekte ancak 3 yıl Vestel servis güvencesi ile gelecekteki ihtiyaçlarınıza karşı sizi güvence altına alır.

A101 6 Haziran 2024 Aldın Aldın Elektronik ürünleri kapsamında burada yer verdiğimiz ürünlerin bir kısmını A101 mağazalarında bulabilirsiniz. Ayrıca bu ürünler A101’in online mağazasında da satılıyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER