FırsatlarManşetler

Samsung Galaxy A14 64 GB, A101’de haftanın öne çıkan akıllı telefonu

a101 29 şubat 2024

A101 28 Aralık 2023 Aldın Aldın elektronik ürünleri listesine baktığımızda dikkatimizi çeken ilk ürün, Samsung’un giriş segment telefonlarından Galaxy A14 oluyor. Bu telefonu A101’den, Samsung’un kendi online mağazasına göre daha uygun fiyattan almak mümkün. Öte yandan Redmi 12 de uygun fiyatlı başka bir seçenek olarak dikkat çekiyor. AirTag de, A101’de haftanın fırsat ürünleri arasında bulunuyor.

Samsung’un kendi online mağazasında 7.399 TL’ye satılan 64 GB kapasiteli Samsung Galaxy A14, A101’de 5.999 TL’ye satılıyor. Telefonun siyah ve yeşil renk seçenekleri var. 64 GB dahili hafıza ve çift SIM kart destekli bu akıllı telefon, MediaTek Helio G80 işlemciyle geliyor. Android 13 ile yüklü gelen telefon, Android 14 ve One UI 6 güncellemesi de alıyor. 1080×2408 (FHD+) piksel çözünürlüğünde 6.6 inç PLS ekrana sahip bu model, göz alıcı görseller sunuyor. Kablosuz şarj desteği olmamasına rağmen, hızlı şarj özelliğiyle kullanıcısını bekletmiyor. Arka kamera 50 MP, ön kamera ise 13 MP çözünürlükte net fotoğraflar çekebiliyor. Ayrıca parmak izi okuyucu, 5000mAh gücündeki tipik bir pille uzun kullanım süresi, ve çeşitli sensörlerle donatılmış. 8 çekirdekli işlemcili bu cihazda 4 GB RAM, Bluetooth ve Wi-Fi bağlantı seçeneklerine yer verilmiş. Kutu içeriğinde sim çıkartma iğnesi ve USB kablosu (Type-C’den Type-C’ye) bulunmakta. Yüz tanımayla kişiye özel güvenlik de sunan bu telefon, günlük kullanım için ihtiyaç duyulan tüm özelliklere sahip.

Bir başka uygun fiyatlı akıllı telefon seçeneği Xiaomi’den. Redmi 12’nin siyah, mavi ve gümüş renk seçenekleri 6.999 TL’ye satışta bulunuyor. Redmi 12, 128 GB dahili hafızası ve 4 GB RAM kapasitesiyle kullanıcılarına kesintisiz bir performans sunuyor. MediaTek Helio G88 işlemcisiyle güçlendirilen cihaz, 8,17 mm’lik ince yapısı, su sıçramalarına karşı dayanıklılığı (IP53) ve 168,60 mm yüksekliğe, 76,28 mm genişliğe sahip şık siyah tasarımıyla dikkat çekiyor. 50 MP ana lensin öncülük ettiği 8 MP ve 2 MP ek kameralarla donatılmış üçlü arka kamera sistemi ve 8 MP’lik ön kamera, fotoğrafçılık deneyimlerinizi üst seviyeye taşırken, Android 13 tabanlı MIUI 14 işletim sistemiyle güncel ve akıcı bir kullanıcı arayüzü vaat ediyor. 6,79 inç FHD+ DotDisplay ekranı, 2460×1080 çözünürlüğünde keskin görüntüler sunarak, her içeriği canlı renklerle izlemenizi sağlıyor. Güvenlik önlemleri arasında yana monteli parmak izi sensörü ve yapay zeka destekli yüz tanıma sistemine yer verilirken, 5000 mAh pil gücü ve 18 W hızlı şarj özellikleriyle de gün boyu dayanıklılık söz konusu. Paket içeriğinde cihazın kendisiyle birlikte USB Type-C kablo, SIM çıkarma aracı, kullanıcı kılavuzu ve garanti kartı yer alıyor. Dual sim desteği, ivme ölçer, E-pusula gibi zengin sensörlerle donatılan bu cihaz, Bluetooth 5.3 ve 5 GHz Wi-Fi bağlantı hızıyla her zaman bağlantılı kalmanızı sağlayacak.

Rahat taşınabilir, esnek bir dizüstü bilgisayar isteyenler için, 14.999 TL’lik fiyat etiketine sahip Xiaomi Book S 12 var. Book S 12.4″, 256GB disk kapasitesi ve 8GB RAM’i ile cihazınızda yüksek performans alanları sunuyor. 12,35 inç LCD ekranı, 2560 x 1600 WQHD+ maksimum çözünürlük ile net ve canlı görseller vaat ediyor. Qualcomm işlemci markası altında, 2.84 GHz temel işlemci hızına sahip 8 çekirdekli CPU ile desteklenen cihaz, güçlü Adreno 680 grafik işlemcisiyle grafik ağırlıklı işlemlerinizi hızlandırıyor. Bluetooth 5.1 özelliğiyle çeşitli aksesuar ve cihazlarla kolayca eşleşebilen Xiaomi Book S, 13 MP arka kamera çözünürlüğü ve ön kamerasıyla görüntülü konuşmalarınızı yüksek kalitede gerçekleştirme olanağı sağlıyor. Ayrıca kalem uyumluluğu sayesinde çizimlerinizi ve notlarınızı doğal bir yazım deneyimiyle dijital ortama aktarabilirsiniz. Windows 11 Home S Modu işletim sistemine sahip bu tablet, HDMI ve mobil bağlantı desteği olmamasına karşın, yoğun iş ve eğitim faaliyetleriniz için ideal bir tercihtir. 4920 mAh pil gücü ile de uzun süreli kullanım özgürlüğü sunuyor.

Yeni yılda kayıp eşya derdine son vermek isteyenler için, 3.149 TL fiyat etiketli 4’lü Apple AirTag paketi var. Apple’ın gelişmiş konumlandırma teknolojilerine sahip olan AirTag, 31,9 mm çapında, 8 mm yükseklikte ve sadece 11 gram ağırlığında kompakt bir tasarıma sahiptir. IP67 su ve toz direnci sayesinde zorlu koşullara dayanıklı olan bu cihaz, bluetooth ve Apple’ın özgün U1 çipi ile hızlı ve hassas konum takibi sunar. NFC tabanlı Kayıp Modu, yerleşik hoparlör ve hareketi algılayan ivmeölçer gibi özellikleriyle kaybettiklerinizi rahatlıkla bulabilmenizi sağlar. Kolayca değiştirilebilen CR2032 düğme pili ile uzun süreli kullanım vaat eden AirTag, VoiceOver ve Braille ekran gibi erişilebilirlik özellikleriyle her kullanıcıya hitap eder. iOS 14.5 ve üzeri işletim sistemlerine sahip iPhone, iPod touch ve iPad modelleri ile uyumlu çalışan AirTag, −20° ile 60°C arasındaki çalışma sıcaklıklarında dahi etkin bir performans gösteriyor. Paket içeriğinde, ürüne ait belgelerle birlikte önceden takılı CR2032 pil yer alıyor, bu da AirTag’i kullanmaya başlamak için ihtiyacınız olan her şeyin kutudan çıktığı anlamına geliyor.

A101’de haftanın kampanya ürünleri dahilindeki bir diğer Apple ürünü de 3. Nesil AirPods. 5.249 TL’ye satılan bu ürün, kulak içi yapısı ve telefonda kullanım kolaylığı sunuyor. Bu şık aksesuar, Bluetooth 5 versiyonu ile kesintisiz bağlantı imkanı sağlıyor. Aktif Gürültü Önleme (ANC) özelliği bulunmamakla birlikte müzik dinleme keyfini 30 saatlik uzun pil ömrüyle sürdürebilirsiniz. Suya ve tere karşı dayanıklı yapısı ile spor ve günlük kullanım için ideal olan Airpods, 24 ay garantili olarak geliyor ve kutu içeriğinde ihtiyacınız olan şarj kablosunu bulabilirsiniz. Taşınabilir müzik deneyimi için Apple Airpods 3. Nesil, beklentilerinizi karşılayacak bir seçenek. İzlenimlerimizi daha önce yayınladığımız özel içerikte bulabilirsiniz.

Bir başka kulaklık seçeneği de Samsung’dan. Samsung Galaxy Buds 2’nin beyaz, mor ve grafit renkli seçenekleri 1.599 TL’ye satılıyor. Samsung’un online mağazasında verilen 2.799 TL’lik fiyata göre gayet avantajlı görünüyor. Samsung Buds 2, konforlu bir kullanım deneyimine nezaketle eşlik eden ve ANC gibi gelişmiş özelliği ile dış sesleri filtreleyerek dengeli ve kesintisiz bir ses kalitesi sunuyor. Özellikle Samsung Galaxy kullanıcılarına yönelik, OneUI 3.1 ve üstü sürümler ile Galaxy Watch 4 serisi ve üzeri saatlerle tam uyumlu Otomatik Geçiş özelliğiyle donatılmış bu zarif kulaklık, akıllı cihazlarla kolaylıkla eşlenebiliyor. Üç mikrofon ve dahili ses yükseltme birimi sayesinde net çağrı kalitesi ve makine öğrenimi destekli gelişmiş gürültü filtreleme sistemiyle kullanıcılarını sosyal hayatla daha pürüzsüz bir şekilde buluşturan Samsung Buds 2, yuvarlak tasarımıyla rüzgarın sesinizi bulandırmasını minimuma indiriyor. Bluetooth 5.2 bağlantısı, kulak içi tipi ile 5 saatlik müzik dinleme süresi ve dahil olan şarj kutusu ile toplamda 15 saat pil ömrü sunuyor. Ne yazık ki su ve tere dayanıklılık bu modelde bulunmuyor, ancak yine de çeşitli platformlarla uyumluluk sağlayan 24 ay garantili bir ses yolculuğuna çıkarıyor.

Çocuğuna bir tablet satın almayı düşünenler için 4.499 TL fiyat etiketli Lenovo Tab M10 var. Lenovo Tab M10, Unisoc T610 işlemci tarafından sekiz çekirdekli bir performansla donatılmış olup, 64GB depolama kapasitesi ve 4GB RAM ile hızlı ve etkin bir kullanıcı deneyimi vadediyor. 10.1 inç boyutundaki WUXGA ekranı, 1920 x 1200 çözünürlük sunarak net ve canlı görüntüler sağlıyor. Bluetooth 5.0 bağlantısı ile kablosuz aksesuarlara kolayca bağlanabilirken, Android 11 işletim sistemi ile güncel ve sorunsuz bir arayüze sahip. Kalem kullanımına uygun olmayan bu cihaz, HDMI desteği sunmuyor ve sim kart uyumlu değil. Entegre 5000mAh gücündeki pil kapasitesiyle uzun süreli kullanım imkanı sunan Lenovo Tab M10, şık Storm Grey rengi ve bir Clear Case ile birlikte gelerek ihtiyacınız olan korumayı da sağlıyor. 2 yıl garantisiyle birlikte tüketiciye sunulan bu tablet, günlük kullanımın yanı sıra iş veya eğitim için de ideal bir seçenek oluşturuyor.

A101 28 Aralık 2023 TV ürünleri

A101 28 Aralık 2023 TV ürünlerine baktığımızda, Toshiba 50QL5D63DT 50″ QLED 4K Ultra HD Smart TV 12.999 TL’ye satılıyor. Bu model, 70 inçlik (178 cm) büyüklüğünde Ultra HD 4K Smart LED ekranı ile ev eğlence sistemlerinin vazgeçilmezi olacaktır. E sınıfı enerji verimliliğiyle ekonomik kullanım sunan bu televizyon, 3 HDMI girişi ve dahili Wi-Fi özelliği ile çoklu bağlantı seçenekleri sağlarken, 2 USB portu sayesinde kolay medya oynatım imkanı sunuyor. Wireless Display teknolojisiyle kablosuz ekran paylaşımının yanı sıra Exxen, YouTube, Netflix ve Prime Video gibi popüler uygulamalara erişim imkanı tanıyor. Vestel servis güvencesinde sunulan 3 yıl garantiyle de Toshiba’nın güvenilirliğini taçlandıran model, evlerdeki eğlence anlayışını yeniden tanımlıyor.

Gelişmiş eğlence deneyimi ve yüksek çözünürlüklü görüntü kalitesi arayanlar için Toshiba 65UL2163DT/2 65 inç Ultra HD Smart TV, evinizin konforunda benzersiz bir izleme deneyimi sunar. 164 cm ekrana sahip bu Smart TV, 4K Ultra HD görüntüsüyle göz alıcı netlik ve canlı renkler vaat eder. 3 adet HDMI ve 2 adet USB portu ile çoklu bağlantı seçenekleri sunarken, E sınıfı enerji derecesiyle de enerji tasarrufuna yardımcı olur. Dahili Wi-Fi ve Wireless Display özellikleri sayesinde internete kolayca bağlanabilir, Youtube, Netflix, Exxen ve Amazon Prime Video gibi platformlardaki içerikleri keyifle izleyebilirsiniz. Uydu alıcısı bulunan bu televizyon, aynı zamanda Toshiba’nın güvencesi ve 3 yıl Vestel servis garantisi ile tedarikçi firma tarafından gönderiliyor.

Mutfak veya ikinci odaya TV satın almak isteyenler için Toshiba 32W2163DT 5.499 TL’ye satılıyor. Bu ürün, 32 inç boyutunda, HD görüntü kalitesine sahip akıllı bir LED TV’dir. Dahili wi-fi özelliği sayesinde internete kolaylıkla bağlanabilir ve popüler uygulamalar olan Youtube, Netflix, Exxen ve Prime Video üzerinden dilediğiniz içeriklere erişebilirsiniz. E sınıfı enerji tasarrufu özelliği ile çevreye ve bütçenize dost olan bu televizyon, 2 HDMI girişi ve USB Media Player desteği ile farklı cihazları bağlamanıza olanak tanır. Dahili HD uydu alıcısı ile ek bir alıcıya ihtiyaç duymadan uydu üzerinden yayınları alabilir, wireless display ile ise kablosuz ekran paylaşımının keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca, 3 yıl süresince Vestel servis güvencesi altındaki garanti kapsamı ile satın alırken de rahatlık hissedersiniz. Toshiba 32W2163DT, zengin özellikleri ve sağlam garanti koşulları ile ev eğlencesini güvenilir bir şekilde sunuyor.

Yılbaşı gecesi çekeceğiniz fotoğrafların baskısını almak isterseniz, 3.499 TL’ye satılan Canon SELPHY CP1500 Kompakt Fotoğraf Yazıcısı işinize yarayabilir. Canon SELPHY CP1500 Kompakt Fotoğraf Yazıcısı, yüksek kaliteli fotoğraf baskılarınızı her yerde rahatlıkla alabilmeniz için taşınabilir bir tasarıma sahiptir. Wi-Fi kullanarak Canon SELPHY Photo Layout uygulaması aracılığıyla kolay baskı imkanının yanı sıra, Wi-Fi, USB, SD kartları veya USB-C flash sürücüler üzerinden kameranızdan veya bilgisayarınızdan doğrudan baskı yapabilirsiniz. Cihazın 8,9 cm’lik LCD ekranı, baskı işlemlerinizi daha kolay yönetmeniz için geniş bir görüntüleme alanı sunar. Kartpostal boyutundaki 148×100 mm baskı seçenekleri ile özel anlarınızı kalıcı kılın. Ürünle birlikte verilen Canon KP36-IP kartuş ve kağıt setiyle 36 adet fotoğrafınızı hemen çıktı alabilecek şekilde hazır halde gelmektedir. Canon SELPHY CP1500 ile kaliteyi taşınabilirlikle birleştirin ve anılarınızı anında ölümsüzleştirin.

Yukarıda listelediğimiz başlıca fırsatlar dışında A101 28 Aralık 2023 Aldın Aldın ürünleri kapsamındaki diğer ürünlerin hepsini buradan inceleyebilirsiniz. Öte yandan öğrencilere özel akıllı telefon seçenekleri de A101’de mevcut. Yukarıdaki afişte satışta olan ürünleri ve fiyat bilgilerini görebilirsiniz. Bu arada A101 online mağazasındaki Elektronik bölümüne de göz atmanızı tavsiye ederiz.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER