FırsatlarManşetler

Galaxy S20 FE bu hafta A101 kampanya ürünleri arasında

a101 23 şubat 2023

A101 23 Şubat 2023 Aldın Aldın elektronik ürünlerine baktığımızda, dikkatimizi çeken ilk ürün Samsung Galaxy S20 FE oluyor. 2020’nin sonbaharında çıkmış olan bu Android telefonu, 12.199 TL’lik satış fiyatıyla hâlâ iyi bir fiyat-performans ürünü olarak dikkat çekiyor. Bu telefonun Lacivert, Beyaz ve Mint Yeşili renkleri şu anda satışta bulunuyor.

Yine S20 FE kadar yeni olmayan, ancak fiyat segmentinde iyi bir fiyat-performans ürünü olarak öne çıkan Redmi Note 11’in 6 GB RAM ve 128 GB dahili hafızalı versiyonu da satışta bulunuyor. Bu haberi yayına hazırlarken kontrol ettiğimizde Gri renkli versiyon tükenmiş görünüyordu. Mavi renkli versiyon ise hâlâ satışta bulunuyor.

Bir tablet satın almak isteyenler için ise Samsung Galaxy Tab A7 Lite tablet 2.849 TL’lik fiyat etiketiyle satışta bulunuyor. Daha önce çeşitli listelerimizde bu tablete yer vermiştik. Belki performansı çok üst seviyede olmayabilir, ancak sahip olduğu fiyatının karşılığı sayılabilecek bir performansı sunuyor. Üstelik boyutları sayesinde de bir tablet için çok rahat kullanılabilirliğe ve taşıma imkanına sahip.

Bu hafta sonunda Xiaomi’nin yeni akıllı saatinin dünya çapında tanıtılması bekleniyor. Bunun yerine daha önce çıkmış bir akıllı saatin yeterli olacağını düşünenler için Xiaomi Mi Watch Akıllı Saat Mavi modelinin 1.849 TL’ye satıldığını görüyoruz. Bu akıllı saat hem iPhone hem de Android telefonlarla kullanılabiliyor. Ayrıca bu akıllı saatin Bej ve Siyah renk seçenekleri de satışta bulunuyor.

A101 23 Şubat 2023 TV ürünleri

A101 23 Şubat 2023 tarihli elektronik ürünleri içinde TV’lere baktığımızda, dikkat çeken ürün olarak Hi-Level HL55FMN243 55” 4K Ultra HD WEBOS Smart Led TV modeli oluyor. 6.999 TL’lik fiyat etiketine sahip olan bu yerli üretim televizyon, dahili uydu alıcı, 2 x 9W ses çıkışı, 3 adet HDMI portu, dahili Ethernet portu, Wireless Display desteği, Netflix, Exxen, Prime video gibi ön yüklü uygulamalar olmak üzere kağıt üstünde iyi duran özelliklerle geliyor.

İkinci odasına bir TV satın almayı düşünenler için de Toshiba 43″ 43L2163DT Full HD Smart Led TV modeli var. 5.799 TL’lik fiyat etiketine sahip olan bu TV’de de dahili uydu alıcısı, 2 adet HDMI girişi, 1 adet USB girişi, dahili Wi-Fi, Wireless Display, YouTube, Netflix, Exxen, Prime video gibi özellikler bulunuyor.

Yukarıda listelediğimiz başlıca fırsatlar dışında A101 23 Şubat 2023 Aldın Aldın ürünleri kapsamındaki diğer ürünlerin hepsini buradan inceleyebilirsiniz. Bu arada A101 online mağazasındaki Elektronik bölümüne de göz atmanızı tavsiye ederiz. Burada iPhone 14 Plus, Apple Watch Ultra gibi yeni ürünler mevcut.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

İLGİLİ HABERLER