Fırsatlar

Redmi Note 13 Pro A101 21 Mart 2024 haftasının dikkat çeken telefonu

a101 21 mart 2024 redmi note 13 pro

A101 21 Mart 2024 Aldın Aldın elektronik ürünleri listesine baktığımızda dikkatimizi çeken ilk ürün Xiaomi’nin Türkiye’de yakın zamanda satışa sunmaya başladığı Redmi Note 13 Pro modeli oluyor. Ayrıca geçen yılın amiral gemisi Samsung telefonlarından Galaxy S23 de ilgi çekici bir fiyattan geliyor.

Xiaomi’nin en son orta segment telefonlarından olan Redmi Note 13 Pro, 256 GB dahili hafızası ve 8 GB RAM kapasitesiyle güçlü ve hızlı bir performans sergiliyor. MediaTek Helio G99 işlemcisine sahip olan bu siyah renkli cihaz, su sıçramalarına karşı dayanıklı yapısı ve Android 13 işletim sistemi ile dikkat çekiyor. 6.67 inçlik AMOLED ekranında 1080×2400 (FHD+) piksel çözünürlük sunan telefon, geniş ve canlı bir görüntüleme deneyimi vaat ediyor. Fotoğrafçılık tutkunları için arka tarafında 200+8+2 MP çözünürlüğünde bir kamera dizilimi yer alırken, 16 MP ön kamera ise selfie’ler için ideal görünüyor. Biyometrik güvenlik özellikleri arasında parmak izi okuyucu ve yüz tanıma bulunuyor. 5000 mAh pil kapasitesi ve hızlı şarj desteğiyle kesintisiz kullanım sunarken, kablosuz şarj özelliği yok. Sensörleri, Dolby Atmos gibi ekstra özellikleri ve sanal RAM artırma yeteneğiyle Redmi Note 13 Pro, teknolojiyi konforda buluşturan bir cihaz olarak öne çıkıyor. Kutu içeriği ise kullanıcı dostu aksesuarlarla tamamlanmış: Şık bir arka kapak kılıfı, SIM çıkartma iğnesi, 67W USB güç adaptörü ve USB kablosu. 13.999 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. Mor rengi de var.

Samsung Galaxy S23’ün 256 GB kapasiteli versiyonu Samsung’un resmi online mağazasında 39.999 TL’ye satılırken, A101’de aynı modelin siyah, krem, yeşil veya mor renklisini 29.599 TL’ye satın alma imkanınız var. Bu akıllı telefon, 256 GB dahili hafıza kapasitesi ve 8 GB RAM ile hız ve verimlilik vaad ediyor. Çift SIM kart desteğiyle iş ve özel hayatınızı aynı cihazda kolayca yönetebilirsiniz. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle donatılmış olan S23, 146.3 mm yüksekliğe, 70.9 mm derinliğe ve sadece 7.6 mm genişliğe sahip zarif bir tasarıma sahip. Her koşulda yanınızda olacak su sıçramalarına dayanıklılığı, Android 14’e güncelleme desteği ve GPS özellikleriyle kesintisiz bir kullanıcı deneyimi sunuyor. 6.1 inçlik Dynamic AMOLED ekranda 1080×2340 (FHD+) çözünürlük kalitesi ile göz alıcı görüntüler sizleri beklerken, kablosuz şarj imkanı ve 3900 mAh pil gücüyle hayatınızı kolaylaştırıyor. Samsung Galaxy S23’ün 50+12+10 MP çözünürlüğündeki arka kameraları ve 12 MP ön kamerasıyla anılarınızı üstün kalitede kaydedebilirsiniz. Parmak izi okuyucu, yüz tanıma ve gelişmiş sensör sistemleriyle cihazınızı güven içinde kullanabilirsiniz. Diğer birçok özelliğin yanı sıra, Vapor-Chamber soğutma sistemi ve Samsung DeX gibi inovasyonlarla kendinizi teknolojinin ileri seviyesinde bulunma imkanınız var.

Robot süpürge satın almayı düşünenlere 22.499 TL fiyat etiketli Roborock S8 Sonic Robot Süpürge Beyaz ürünü var. Roborock S8 Sonic, günlük temizlik görevlerinizi üstlenmeye hazır yenilikçi bir robot süpürge olarak nitelendirilebilir. Dadece 4,5 kg ağırlığında olan bu cihaz, 20 mm’ye kadar yükseklikteki engelleri aşabilme özelliği sayesinde evinizi kusursuzca temizliyor. 170 mm yükseklik, 328,7 mm derinlik ve 350 mm en boyutlarıyla kompakt tasarıma sahip olan bu model; 6000 PA emiş gücüyle kiri derinlemesine çekerken, 55 dB düşük gürültü seviyesiyle dikkat çekiyor. 3 farklı çalışma moduna sahip olan Roborock S8 Sonic, etkili bir temizlik için 120 dakikaya kadar çalışma süresi sunuyor. Otomatik şarj teknolojisi, cihazın pil düşükken kendi kendine şarj istasyonuna dönmesini sağlıyor ve 6 saatte tamamen şarj oluyor. Hem sert zeminlerde rahat kullanım için ideal, hem de 0,2 litrelik su tankı kapasitesiyle nemli temizlik yapma kapasitesine sahip. Li-ion pil tipi sayesinde uzun ömürlü enerji sağlayan bu robot süpürge, EPA filtresi bulunmadan, HEPA filtresi ile ince partikülleri de etkin bir şekilde hapsederek temiz ve taze bir ortam yaratıyor. Siklon filtre sistemiyle yüksek performansını korurken, robotunuzun simgesi haline gelecek beyaz rengi evinizin dekorasyonuna zarif bir dokunuş katacaktır. Bu arada siyah rengi de satışta bulunuyor.

Bir kablosuz kulaklık satın almak istiyorsanız, 1.249 TL fiyattan satılan JBL Wave 200 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Siyah ürününü değerlendirebilirsiniz. JBL Wave 200 TWS, minimalist tasarımını kullanıcı konforuyla harmanlayan siyah renkli bir kulak içi Bluetooth kulaklık. Bluetooth 5.0 teknolojisi sayesinde, güvenilir kablosuz bağlantı sunarak, Android ve iOS cihazlarla mükemmel uyum içinde çalışıyor. Aktif Gürültü Önleme (ANC) özelliği bulunmayan bu kulaklık, net ve yüksek kalitede ses deneyimi için 20 Hz’den 20 kHz’e kadar geniş bir frekans aralığı ve 16 ohm nominal empedansa sahip. Dahili mikrofonu ile çağrıları yanıtlayabilme özelliğine de sahip olan JBL Wave 200 TWS, müzik dinleyebilme özelliği sayesinde 5 saat kesintisiz pil ömrü sunuyor. Çift telefon desteği olmamasına karşın, kullanışlılığı ve basit çevre birimleriyle uyumluluğu sayesinde, temel ihtiyaçları karşılamak isteyen müzik severler için ideal bir seçenek.

A101 21 Mart 2024 TV ürünleri

A101 21 Mart 2024 TV ürünlerine baktığımızda, Toshiba 50UL2163DT/2 50″ Ultra HD Smart TV modeli 12.499 TL’lik fiyattan sunuluyor. Tanıtımını yapacağımız Toshiba 50UL2163DT/2 modeli, ev eğlence sisteminize çağdaş bir dokunuş katmaya hazır. 50 inçlik (126 cm) geniş Ultra HD ekrana sahip bu Smart TV, keskin ve canlı görüntü kalitesini 4K çözünürlükle birleştiriyor. Dahili Wi-Fi özelliği ile internete bağlanan cihaz, kablosuz ekran paylaşımı imkanı sayesinde mobil cihazlarınızdan içerik aktarmanızı kolaylaştırıyor. Youtube, Netflix, Exxen ve Prime Video gibi popüler içerik sağlayıcılarının uygulamalarına doğrudan erişim olanakları ile zengin bir eğlence deneyimi sunuyor. Çoklu bağlantı seçenekleri arasında yer alan 3 HDMI ve 2 USB Media Player portları sayesinde, çeşitli medya oynatıcıları ve oyun konsollarını sorunsuz bir şekilde bağlayabilirsiniz.

10.999 TL fiyat etiketiyle satılan Onvo OV50500 50″ Ultra HD webOS 2.0 Smart LED TV ise, Tanışın, ev eğlencesinde bir sonraki seviyeyi sunan Onvo OV50500 ile: 50 inç (127 cm) Ultra HD çözünürlüğe sahip, 4 çekirdekli işlemci ve 1000 Hz yenileme hızıyla olağanüstü akıcı bir görüntü kalitesi vadediyor. HDR 10 desteği ve Dolby Audio ile mükemmel bir görüntü ve ses deneyimi sunarken, F sınıfı enerji verimliliğine sahip olması çevre dostu bir seçim olduğunuzun da garantisidir. WebOS 2.0 işletim sistemine sahip bu Smart LED TV, Bluetooth ve Wi-Fi bağlantı özellikleriyle dilediğiniz içeriğe kolayca erişmenizi sağlar. Netflix, Youtube, Prime Video gibi popüler uygulamaları içeren geniş uygulama yelpazesiyle zengin bir içerik dünyası ayağınıza geliyor. Üstelik tüm bu özellikler 2 yıl Onvo güvencesiyle bir arada. Onvo OV50500, televizyon izlemek için aradığınız tüm özellikleri tek bir cihazda toplayarak evinizin eğlence merkezini yeniden tanımlıyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER