Fırsatlar

256 GB’lık iPhone 15, A101’de 2 Mayıs 2024 haftasının öne çıkan telefonu

a101 2 mayıs 2024 iphone 15

A101 2 Mayıs 2024 Aldın Aldın elektronik ürünleri içinde bu hafta dikkati en fazla çeken, Apple’ın 2023 model iPhone’ları arasında giriş seviyesinde olan iPhone 15 oluyor. Bunun yanı sıra geçen yılın ilgi gören orta segment Android telefonlarından olan Galaxy A54 de fırsat ürünleri arasında bulunuyor. Giyilebilir ürünler ve TV tarafında da dikkatimizi çeken çeşitli ürünler mevcut.

256 GB kapasiteli iPhone 15’in mavi ve pembe renkli seçeneklerini 53.499 TL’lik fiyat etiketiyle satılıyor. Aynı ürünü şu anda Apple’ın online mağazasında 62.999 TL’lik fiyattan satıldığını görüyoruz. Apple’ın en son amiral gemisi telefonlarından iPhone 15, etkileyici özellikleriyle dikkat çekiyor. 6.1 inç OLED ekranı, FHD+ çözünürlüğü ve canlı renkleriyle görsel bir şölen sunarken, güçlü A16 Bionic işlemcisi ve 6 GB RAM’i sayesinde performansta sınır tanımıyor. 256 GB dahili hafızası, geniş depolama alanı sağlarken, çift SIM desteği kullanıcılara esneklik sunuyor. 48+12 MP arka kamerası ve 12 MP ön kamerasıyla profesyonel kalitede fotoğraflar çekebilen iPhone 15, su sıçramasına dayanıklı tasarımı, kablosuz şarj desteği ve iOS 17 işletim sistemiyle kullanıcı dostu bir deneyim vadediyor. Zengin sensör seçenekleri, hızlı şarj özelliği ve Face ID gibi gelişmiş özellikleri de mevcut.

15.799 TL’lik fiyattan satılan Samsung Galaxy A54, 6,4 inç Super AMOLED ekranı, 256 GB dahili hafızası, 8 GB RAM’i ve güçlü Samsung Exynos 1380 işlemcisiyle dikkat çeken bir akıllı telefon modeli. 50+12+5 MP arka kamera ve 32 MP ön kamerasıyla yüksek kalitede fotoğraflar çekmenizi sağlayan cihaz, 5000 mAh pil kapasitesi ve hızlı şarj desteğiyle uzun süre kesintisiz kullanım sunuyor. Android 14 güncelleme desteği, parmak izi okuyucu, yüz tanıma ve çeşitli sensörlere sahip olan Galaxy A54, ayrıca su sıçramasına karşı dayanıklı tasarımı, Corning Gorilla Glass 5 arka kapağı ve Samsung Knox güvenlik platformuyla güvenilir ve dayanıklı bir akıllı telefon deneyimi vadediyor. Uzun bir yazılım ve güvenlik güncelleme desteği de mevcut. Siyah, beyaz ve yeşil renk seçenekleri satışta.

A101 2 Mayıs 2024 Aldın Aldın Elektronik ürünleri içinde giyilebilir seçenekler

Uygun fiyatlı bir bileklik isteyenler için 1.499 TL fiyat etiketli bir Xiaomi ürünü var. Xiaomi Smart Band 7 Pro Akıllı Bileklik, 1.64 inç büyüklüğünde Amoled dokunmatik ekranı, 280×456 piksel çözünürlüğü, adımsayar, GPS, kalp ritmi ölçme, uyku takibi, titreşim ve suya dayanıklılık özellikleriyle dikkat çekiyor. Hafif ve şık tasarımıyla günlük kullanım için ideal olan bu akıllı bileklik, pusula ve kanda oksijen ölçme uygulamasıyla da öne çıkıyor. 235 mAh pil kapasitesi sayesinde uzun süre şarj gerektirmeden kullanılabilen Xiaomi Smart Band 7 Pro, Bluetooth bağlantısı ile akıllı telefonunuzla sorunsuz şekilde eşleşerek size günlük yaşamınızda yardımcı oluyor.

Yine uygun fiyatlı bir kulaklık isteyenlere de JBL’in 1.199 TL’lik fiyata sahip kulak içi kulaklığı önerilebilir. JBL Wave 200 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık, üstün ses kalitesi ve kullanım kolaylığı sunan kablosuz bir kulaklık modeli. Bluetooth 5.0 teknolojisi sayesinde Android ve iOS cihazlarla sorunsuz bir şekilde eşleşen bu kulaklık, 20 Hz – 20 kHz frekans aralığı ve 16 ohm empedans değerleriyle zengin ve dengeli bir ses deneyimi yaşatıyor. Dahili mikrofonu ile eller serbest görüşme imkanı sağlayan JBL Wave 200 TWS, tek şarjla 5 saate kadar kesintisiz müzik dinleme süresi sunuyor. Kompakt ve ergonomik tasarımıyla kullanıcılarına üstün konfor sağlayan bu kulak içi kulaklık, siyah renk seçeneğiyle şık bir görünüm kazanıyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER