Fırsatlar

A101 19 Ekim fırsatları arasında farklı ihtiyaçlar için Toshiba TV modelleri var

a101 19 ekim 2023

A101 19 Ekim 2023 fırsatları arasında dikkate değer TV ürünleri de bulunuyor. Özellikle bir Android TV satın almayı düşünenler için Toshiba’nın 55 inçlik Ultra HD Android TV’sindeki fiyat dikkat çekici olacaktır.

13.299 TL’lik fiyat etiketiyle A101 mağazalarında ve online mağazada satışta olan Toshiba 55UA2263DT, 55 inç (139 cm) 4K Ultra HD çözünürlüğe sahip bir Android TV modeli. Dahili Wi-fi, Bluetooth ve Chromecast özellikleri sayesinde, içeriklerinizi sorunsuzca aktarabileceğiniz ve zengin bir multimedya deneyimi yaşayabileceğiniz bu ürün, aynı zamanda Google Play, Youtube, Netflix ve Prime Video gibi popüler uygulamaları destekliyor. 2x USB Media Player ve 3x HDMI girişi ile çok yönlü bağlantı seçenekleri sunan bu TV, E sınıfı enerji tüketimi ile de cebinizi korur. Toshiba 55UA2263DT, Vestel servis güvencesinde 3 yıl garantilidir.

2023 model Toshiba 43LL3C63DT Full HD 43″ Uydu Alıcılı Smart LED TV, kristal netlikte görüntüler sunar ve güçlü bir ses deneyimi için DAP DTS Virtual X + DTS HD ses özelliklerine sahiptir. Dahili uydu alıcısı, Bluetooth, ve WiFi ile donatılmış bu TV, cihazlarla kolaylıkla bağlantı kurmanızı sağlar. Bu Smart TV, Quick AI ile çalışır ve ayrıca Netflix ve Amazon Prime Video gibi uygulamaları destekler. Güç tasarrufu modu sayesinde enerji verimliliği sağlar ve AB Yeni Enerji Sınıfı E’ye sahiptir. Ek olarak, bu TV HDMI 2.1’le 3 HDMI portu, 2 USB girişi ve çocuk kilidi fonksiyonlarına sahiptir. Micro Dimming özelliği, görüntü kalitesini daha da artırır. 8.399 TL’ye satılıyor.

A101 19 Ekim 2023 fırsatları arasında mutfak veya ikinci oda için de bir seçenek var

Mutfak veya çocuk odası için TV düşünenler için de bir Toshiba modeli daha var. Toshiba 32W2163DT, 32 inç (80 cm) ekranıyla ön plana çıkan bir Uydu Alıcılı Smart LED TV’dir. YouTube, Netflix, Exxen ve Prime Video gibi popüler uygulamaları içeren bu TV, E sınıfı enerji etiketine sahip olup, 2 adet HDMI ve 1 adet USB Media Player’a sahiptir. Dahili Wi-Fi ve Wireless Display olanağı sayesinde, kablosuz bağlantıyı zahmetsizce gerçekleştirmenize olanak sağlar. Dahili HD uydu alıcısı ise, dışarıdan ek bir alıcıya ihtiyaç duymadan televizyon yayınlarını izleyebilmenizi sağlar. Üstelik tüm bu özellikler, 3 yıl boyunca Vestel servis güvencesi garantisiyle kullanıcılara sunulmaktadır.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER