Fırsatlar

iPhone 12 ve Galaxy A54, A101 14 Mart 2024 ürünleri arasında

iphone 12 a101 11 nisan 2024

A101 14 Mart 2024 Aldın Aldın elektronik ürünleri listesine baktığımızda Apple’ın resmi olarak satıştan kaldırdığı, ancak stoklarda olduğu için satışı alternatif kanallarda devam eden iPhone 12‘nin bulunduğunu görüyoruz. Ayrıca bu hafta içinde takipçisi Galaxy A55‘in tanıtıldığı Galaxy A54 de fırsat ürünleri arasında bulunuyor.

29.499 TL’lik fiyat etiketiyle sunulan Apple iPhone 12; mavi, beyaz, yeşil, kırmızı renk seçenekleri ve geniş 256 GB dahili hafızasıyla dikkat çeken model oluyor. Çift SIM kart desteği var, bir fiziksel ve bir eSIM hattı aynı anda kullanabilirsiniz. Bu telefon Apple A14 Bionic işlemcisinden güç alıyor. 146.7mm yüksekliğe, 71.5mm derinliğe ve sadece 7.4mm genişliğe sahip olan bu cihaz, su sıçramalarına karşı da dayanıklıdır. 12+12 MP çift arka kamera kurulumuyla etkileyici fotoğraflar çekebilen iPhone 12, iOS 17 güncellemesini destekliyor. 1170×2532 piksel çözünürlüğe sahip 6.1 inç OLED ekranı, net ve canlı görüntüler vaat ederken, kablosuz şarj özelliği modern kullanım kolaylığı sağlıyor. 12 MP ön kamera ve FaceID gibi özellikler de var. 2815 mAh batarya kapasitesi, çeşitli sensörler, hızlı şarj desteği, 4 GB RAM ve zengin kutu içeriğiyle (Lightning USB-C kablosu ve SIM çıkartma iğnesi) birlikte gelen iPhone 12, ayrıca AirPlay, Apple Pay, Dolby Atmos ve çok daha fazlasını içeren zengin özellik yelpazesiyle kendini öne çıkarıyor.

Samsung Galaxy A54 ise 15.299 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. 128 GB dahili hafızası ve 8 GB RAM kapasitesi ile performans ve depolama konusunda etkileyici bir deneyim sunuyor. Çift SIM kart desteği, işlerinizi aynı anda yönetmenize olanak tanırken, güçlü Samsung Exynos 1380 işlemcisi sorunsuz bir kullanım sağlıyor. 50+12+5 MP’lik üstün arka kamera çözünürlüğü, her anı detaylı ve canlı bir şekilde yakalamanızı sağlarken, 32 MP ön kamera ile mükemmel selfie fotoğraflar çekebilirsiniz. Android 14 güncellemesini alan A54, 1080×2340 piksel FHD+ Super AMOLED ekranı ile keskin ve parlak görüntüler sunuyor. 5000 mAh kapasiteli pil, uzun süreli kullanımlarda bile yanınızda olurken, çeşitli sensörler ve yüz tanıma gibi özellikler ile gelişmiş bir kullanıcı deneyimi sağlıyor. Hızlı şarj desteği, pilinizin hızla dolmasını mümkün kılıyor. Ayrıca, Samsung’un 4 yıl güncelleme ve 5 yıl güvenlik güncellemesi garantisi, bu telefonun uzun vadede güncel kalacağını garanti ediyor. Kablosuz şarj desteği olmamasına rağmen, Galaxy A54, Dolby Atmos ve Corning Gorilla Glass 5 arka kapak gibi premium özellikleri ile dikkat çekiyor.

21.999 TL’ye A101 online mağazada satılan Apple Watch Series 8 45 mm Cellular Spor Kordon Akıllı Saat, yürüyüşten yüzmeye, bisikletten koşuya kadar çeşitli aktiviteleri destekleyen bu akıllı saat, GPS, kalp ritmi ölçümü, uyku takibi, ve daha fazlası gibi gelişmiş özellikleri bünyesinde barındırıyor. Suya dayanıklılığı ile her türlü maceraya uygun olan bu cihaz, acil durumlarda hayat kurtarıcı özellikleri (SOS, düşme algılama, trafik kazası algılama) ile dikkat çekiyor. LTPO OLED Retina ekranı, sürekli açık ekran özelliği ve 1000 nit parlaklık ile her koşulda mükemmel görünürlük sağlıyor. Sporcular ve sağlık meraklıları için ideal olan bu akıllı saatin kalori takibi, oksijen seviyesi monitörü ve elektriksel kalp monitörü (EKG/ECG) gibi özellikleri, günlük yaşam ve sporda performansı artırmayı amaçlıyor. Üstelik Apple S8 çipin gücü ve etkileyici tasarımı ile Apple Watch Series 8, teknoloji ve stilin mükemmel birleşimini sunuyor.

Xiaomi Smart Band 7 Pro Akıllı Bileklik ise 1.499 TL’ye satılıyor. Bu ürün sağlık ve fitness takibiniz için vazgeçilmez bir yardımcı olabilir. Siyah tasarımıyla şıklığı bileğinize taşıyan bu cihaz, adımsayardan kalp ritmi ölçmeye, uyku takibinden GPS’e kadar geniş özellikleriyle dikkat çekiyor. Su geçirmez yapısı ve titreşim özelliği ile her türlü hava koşulunda ve egzersizde yanınızda. 1.64 inç AMOLED dokunmatik ekranı, sürekli açık parlak görüntüsü ve parmak izi bırakmayan kaplamasıyla kullanım kolaylığı sunuyor. 20.5 g ağırlığında ve 235 mAh güç kapasitesiyle hafif ve uzun süreli kullanım vaat eden Xiaomi Smart Band 7 Pro, mikrofon özelliği ile temel iletişim ihtiyaçlarınıza cevap verirken, kamera ve hoparlör eksikliğiyle basitlikten yana bir tercih teşkil ediyor. Pusula ve kanda oksijen uygulaması gibi ek özellikleriyle de sağlığınızı detaylı bir şekilde izleme şansınız olacaktır.

Tam kapsamlı bir robot süpürge satın almak isteyenler için 29.999 TL fiyat etiketli Roborock Q Revo Çöp İstasyonlu Akıllı Robot Süpürge var. Ağırlığı 5 kg olan cihaz, 20 mm yüksekliğindeki engelleri aşıp, sadece 90 mm boyuyla dahi dar alanlarda etkili bir temizlik sağlıyor. İki farklı çalışma moduna sahip olan Roborock Q Revo, bir şarj ile tam 180 dakika boyunca kesintisiz çalışabilir. 5500 Pa gücündeki emiş kapasitesiyle sert zeminlerde üstün temizlik performansı sunuyor. Cihaz, sahip olduğu EPA/HEPA filtre ile havadan alerjenleri ve zararlı partikülleri etkili bir şekilde ayırıyor. 0,04 L su tankı kapasitesi ve 0,3 ml toz kapasitesi ile kompakt bir temizlik deneyimi sunan Roborock Q Revo, 63 dB ses seviyesiyle oldukça sessiz çalışıyor. Otomatik kir boşaltma sistemi sayesinde kullanıcı konforunu maksimize ederken, Li-ion pil tipiyle 3,4 saatte tam şarj oluyor. Sert zeminler için ideal olan bu robot süpürge, teknolojik özellikleri ve kullanım kolaylığı ile ev temizliğini pratik ve etkili bir hale getiriyor.

A101 14 Mart 2024 TV ürünleri

A101 14 Mart 2024 TV ürünlerine baktığımızda, Toshiba 58UA2263DT 58” Ultra HD Android TV modeli 16.999 TL’lik fiyattan sunuluyor. Keskin ve canlı görüntüler için 58 inçlik geniş ekranında 4K Ultra HD çözünürlük sunan bu televizyon, dahili Wi-Fi, Chromecast ve Bluetooth özellikleri ile en sevdiğiniz içerikleri kolayca yayınlamanıza olanak tanır. 3x HDMI ve 2x USB Media player bağlantı noktalarıyla, çeşitli cihazlarınızı sorunsuz bir şekilde bağlayabilirsiniz. Youtube, Amazon Prime ve Google Play gibi popüler uygulamalara kolay erişim sunarken, TOSHIBA’nın E sınıfı enerji verimliliği ile hem çevreyi korumanıza hem de enerji faturalarınızda tasarruf etmenize yardımcı olur. Üstelik Toshiba güvencesiyle 3 yıl boyunca Vestel servis ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz.

İkinci oda veya mutfak için bir seçenek arayanlara da 6.499 TL’lik fiyata sahip Toshiba 32W2163DT iyi bir seçenek olabilir. Bu model, 32 inç (80 cm) boyutuyla mükemmel bir görüntü kalitesi sunarken, dahili HD uydu alıcısı sayesinde zengin içeriklere kolayca erişim imkanı sağlar. Youtube, Netflix, Exxen ve Prime Video gibi popüler platformları destekleyen bu Smart LED TV, dahili Wi-Fi ve Wireless Display özellikleriyle internete bağlanmayı ve ekranınızı kablosuz olarak paylaşmayı kolaylaştırır. Enerji verimliliği konusunda E sınıfında yer alan televizyon, ihtiyaçlarınıza cevap verebilmek için 2 HDMI girişi ve bir USB Media Player portuna sahip. Ayrıca, 3 yıl süre ile Vestel servis güvencesi altında garantili olması, Toshiba 32W2163DT’yi güvenle tercih edebileceğiniz bir ürün haline getiriyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER