Teknoloji

A-DATA’dan rengarenk taşınabilir HDD’ler: CH91

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

a-data-drive-small500 GB’lık bir sabit diske kaç bölüm dizi, kaç tane film, kaç tane MP3 dosyası ya da fotoğraf sığdırabileceğinizi biliyor musunuz? Sanırım buna cevabınız “hayır” olurdu. Aslında samimi olmak gerekirse biz de bilmiyoruz, ancak A-DATA’nın en son ürünü 500 GB’lık taşınabilir disk gibi göze hoş gelen bir cihaz daha bulmanız zor olurdu diye düşünüyoruz.

Şirketin son ürünü CH91 taşınabilir harici disk 500 GB’a kadar farklı depolama seçenekleriyle karşımıza çıkıyor. İçerisinde tek bir 2.5 inç’lik sürücü barındıran CH91 bütün gücünü USB üzerinden sağlıyor. Emin olun, mavi, pembe, açık mor gibi farklı renklerin arasında seçim yapmak, farklı depolama kapasitesi seçenekleri arasında seçim yapmaktan daha zor olacaktır. Basın bülteninin çevirisini yazının devamında bulabilirsiniz.

Basın Bülteni – Google Çevirisi

Sizin mini yükseltmek için cazibe-A defter-DATA’s renkli CH91

Tarzı bir dokunmatik hoşlanmak teknolojisi
Eğer bir dizüstü kullanıcı için moda dizüstü ile eşleşen CH91 İlk seçim yaparken tereddüt etmeyiniz var! 500GB kadar büyük kapasiteli, 2.5 “harici sabit disk sürücü CH91 suratsız olan her zaman büyük dosya taşıma ve benzersiz kişisel stili ifade gerek insanlar için doğru seçim. Için şık küçük tutmak için defter eşlik, Classic CH91 olduğunu bir metal kaplı bir kompakt boyutu sprey boya gibi. Şimdi safir mavisi, şeker pembe ve mor beyaz, yeni CH91 özellik şık küçük mükemmel bir eşleme bir bilgisayardır.

Bir uluslararası eğilim doğrultusunda DATA ürün tasarımı
CH91 ek iki A-DATA ürünleri de honorably Reddot ödülünü 2009 ile ödüllendirilmiştir vardı – the T806 öpüşme Ahtapot Birkaç Flash Sürücü ve S805 Neo-stylism Flash Sürücü. Bu A, ürün tasarım kalitesi VERİ Teknoloji uluslararası tasarım endüstrisi tarafından tanınan gösterir. Örneğin, out of the 3231 ürünleri 49 ülkede, A-DATA den 1400 şirketler tarafından Reddot sunulacak olan ürün şık tasarımı ile yoğun rekabetin kendisini seçkin ve prestijli Reddot Tasarım Ödülü 2009 üç ödül kazanan 2009 Reddot al. A-DATA teknoloji tanınmış olup, ödül ve Reddot Tasarım Kurum tarafından dört yıl için. Bu sürekli uluslararası tasarım ödülü kazanan bir reassures-DATA taahhütleri en kaliteli ürün tasarımı sunmaktır.

A-DATA Hakkında
A-DATA teknoloji bellek modülleri, dünyanın en büyük ikinci tedarikçi (DRAMeXchange, Mayıs 2008), 2007 Tayvan Top 20 global markalar gibi Gelişen Marka (Interbrand, Temmuz 2007). Şirketin ana ürün hatları bellek modülleri, USB Flash sürücüler, bellek kartları ve veri depolama ürünleri içerir. A-DATA kurumsal felsefesi sürekli yenilik, vurgulamaktadır birinci sınıf kalite ve üstün ürün performansını; yenilikçi ürünler hafıza sektördeki şekilde yol. A-DATA ürünleri Almanya iF Tasarım Ödülü ve Reddot Ödülü, Japonya’s İyi Tasarım Ödülü, Computex Ödülü Best of Choice ve Tayvan Mükemmellik Altın Ödülü de dahil olmak üzere birçok önemli uluslararası tasarım ödülleri kazandı. Bir hakkında daha fazla bilgi-DATA teknoloji bulmak için, A-www.adata.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz

İLGİLİ HABERLER