Manşetler

Apple’ın küçük iPad Pro’sunun başlangıç fiyatı sızdı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ipad pro

Apple’ın yeni iPhone‘u ve 9.7 inç iPad Pro’yu tanıtmasına günler kala 9to5Mac sitesinden ikinci ürün için bir fiyat tahmini geldi. Buna göre yeni ürünün başlangıç fiyatı 599 dolar olacak. Bu durumda yeni iPad Pro 9.7 inç ekranlı iPad Air modelinden daha yüksek bir başlangıç fiyatına sahip olacak.

9.7 inç iPad Pro modelinin başlangıç seviyesindeki saklama alanı kapasitesi 32 GB olacak. 9to5Mac’in iddiasına göre Apple 128 GB’lık model de çıkaracak. Böylelikle depolama alanları bakımından daha büyük boyutlu iPad Pro ile eşdeğer kapasiteler sunulacak. Halbuki iPad Air 2’nin 16 GB, 64 GB ve 128 GB’lık seçenekleri bulunuyor. Habere göre, yeni iPad Apple’ın tablet ürün yelpazesi içinde Air 2’nin yerini almıyor, mevcut iPad Air 2 modellerinin fiyatlarında da bir düşüş beklememek gerekiyor.

9.7 inç iPad Pro birçok açıdan daha büyük boyutlu iPad Pro ile benzerlik gösteriyor; A9X işlemci, dört adet hoparlör, Apple Pencil kapasitif kalem desteği, pazartesi günkü etkinlikte yeni iPad Pro ile birlikte tanıtılması beklenen yeni ve daha küçük boyutlu Smart Keyboard’un çalışmasını sağlayacak Smart Connector bu yeni tablette de bulunacak.

9to5Mac en yeni iPad Pro’da 12 megapiksel kamera ve 4K video kayıt desteğinin bulunacağını da iddia ediyor, 12.9 inç modelde ise 8 megapiksel sensörlü kamera bulunuyor.

Apple’ın iPhone, iPad ve Apple Watch ile ilgili duyurularını önümüzdeki pazartesi akşamı Türkiye saatiyle 19:00’da başlayacak etkinlikte öğrenme fırsatı bulacağız. Detayları en hızlı şekilde Teknoblog’da bulacaksınız.

 

İLGİLİ HABERLER