Fırsatlar

8 GB RAM’li M2 MacBook Air, 5.500 TL’ye yaklaşan fiyat avantajıyla satışta

m2 macbook air

Apple’ın M2 işlemcili, 13 inçlik MacBook Air modelinin 8 GB RAM ve 256 GB SSD’li temel konfigürasyonu, 44.499 TL’lik tavsiye edilen başlangıç fiyatıyla sunuluyor. Aynı konfigürasyonu Amazon.com.tr’de 39.027,43 TL gibi bir fiyattan satın almak mümkün. Bu da 5.500 TL’ye yaklaşan bir fiyat avantajı anlamına geliyor. Aralık ayının ortalarında başlamış olan bu Amazon fırsatı, 2024’ün ilk günlerinde de varlığını korumayı sürdürüyor.

M2 MacBook Air özellikleri

Yenilenen MacBook Air, modern tasarımı ve yenilikçi özellikleriyle öne çıkıyor. 13.6 inç büyüklüğünde Liquid Retina ekran, 500 nitten fazla parlaklığı, P3 geniş renk yelpazesi ve bir milyar renk kapasitesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Göz alıcı ekranı, içeriklerinizi canlı ve detaylı bir biçimde görüntülemenize olanak tanıyor, böylece çalışma ve eğlence deneyiminiz üst düzeye çıkıyor. İnanılmaz inceliği ve sadece 1,24 kg ağırlığı ile MacBook Air, taşınabilirliği yeni bir düzeye taşıyor ve yaratıcılığınızı her yerde sergileme fırsatı sunuyor.

MacBook Air’in çekirdeğinde güçlü bir M2 çip yer alıyor. 8 çekirdekli CPU ve 10 çekirdeğe kadar genişleyebilen bir GPU ile desteklenen bu çip, 8 GB birleşik bellek ile birlikte geliyor. Performans ve güç verimliliği konusunda oldukça etkileyici olan M2 çip sayesinde Mac deneyiminizin hızı ve sorunsuzluğu artıyor. 18 saate kadar uzanan pil ömrü ile de MacBook Air, bir şarj ile tüm gün boyunca size eşlik ediyor, böylece gün boyunca güç kaynağı arayışı derdinden kurtuluyorsunuz.

Multimedya deneyimi konusunda da MacBook Air, sınıfının en iyileri arasında yerini alıyor. 1080p FaceTime HD kamera, üçlü mikrofon dizilimi ve uzamsal ses teknolojisine sahip dört hoparlörlü ses sistemi ile hem görüntülü görüşmelerde hem de multimedya tüketiminde üst düzey bir deneyim vadediyor. Böylece hem görüntülü konuşmalarınızda hem de multimedya içeriklerinizde her zaman net ve kaliteli bir ses ile mükemmel görüntü kalitesi elde ediyorsunuz.

Son olarak MacBook Air, kendine özgü bağlantı özellikleriyle de kullanıcıların beğenisini topluyor. Bir adet MagSafe şarj bağlantı noktasının yanı sıra iki adet Thunderbolt bağlantı noktası ve bir kulaklık jakı sayesinde esnek bağlantı imkanları sunar. Bu özellikler, cihazın kusursuz bir şekilde tüm Apple aygıtları ile entegre çalışmasını ve Mac’inizle tüm sevdiğiniz uygulamaları, Microsoft 365 ve Zoom gibi günlük uygulamalarınızı dahil, hızlı bir şekilde kullanabilmenizi sağlıyor. Alüminyumdan üretilen yekpare kasası sayesinde dayanıklılığına hayran kalacağınız MacBook Air, ücretsiz yazılım güncellemeleriyle yıllarca sorunsuz bir kullanım vaat ediyor.

Video: iPhone 15 Pro İncelemesi

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER