Fırsatlar

8 GB RAM ve 128 GB dahili hafızalı Samsung Galaxy Tab A9+’da 300 TL indirim fırsatı

samsung galaxy tab a9+

Samsung’un piyasaya yeni sunduğu Galaxy Tab A9 Serisi, uygun fiyatına karşılık sunmuş olduğu görüntü ve ses kalitesi, ayrıca optimum performansla dikkat çekiyor. Yakın zamanda incelemesini yayınladığımız 11 inç ekranlı Samsung Galaxy Tab A9+ modelinin 8 GB RAM ve 128 GB kapasiteli versiyonu, N11’de 6.699 TL’ye satılıyor. Samsung Shop Online’daki 6.999 TL’lik fiyatına göre 300 TL’lik bir indirimle bu tableti satın alma imkanınız var.

Samsung Galaxy Tab A9+ özellikleri

Galaxy Tab A9 modelinde 8,7 inçlik ekran varken, Tab A9+ 11 inçlik bir ekranla geliyor. Yuvarlatılmış köşeleriyle sadece geniş değil, aynı zamanda estetik bir görünüm sunuyyor. A9+ deneyimi, 90 Hz ekran yenileme hızıyla daha akıcı ve canlı hale gelirken, güneşin altında dahi en sevdiğiniz görselleri ve videoları sorunsuz izleyebilmeniz için ekran parlaklığının ve netliğinin keyfini çıkarın. Bu akıcı hareketler, tablet kullanımınızı sadece verimli değil, aynı zamanda son derece keyifli bir hale getiriyor. Eğlence deneyiminizi ve günlük görevlerinizi, Tab A9+ ile zenginleştirebilirsiniz.

Performans, Samsung Galaxy Tab A9+ ile yeni bir boyut kazanıyor. 8 GB’a varan RAM kapasitesi sayesinde, çoklu görevlerde bile kesintisiz bir kullanım sağlıyor. Dahili 128 GB depolama alanına sahip tablet, tüm dosya ve multimedya içeriklerinizi rahatlıkla saklamanıza olanak tanırken, microSD kart ile depolama alanınızı 1 TB’a kadar genişletebilirsiniz. İster iş ister eğlence; tüm önemli anlarınız ve dosyalarınız, her an erişebileceğiniz bir yakınlıkta bulunuyor.

Tasarım konusunda da iddialı olan Galaxy Tab A9 ve Tab A9+, zarif metal gövdesiyle dikkat çekiyor. Grafit, gümüş ve lacivert renk seçenekleriyle her kullanıcının zevkine hitap eden tablet, inceltilmiş çerçevesi ve 6,9 mm kalınlığıyla elinizde rahatça taşınabilen bir yapı sunuyor. Şıklığıyla çevresine zahmetsiz bir cazibe yayan Samsung Galaxy Tab A9+, stilinizi yansıtmanın yanı sıra yüksek performansıyla da sizi etkileyecek.

Samsung Galaxy Tab A9+’ın sağladığı ses kalitesi de bir o kadar etkileyici. Dörtlü hoparlör sistemi ve Dolby Atmos desteğiyle sizi saran ses, film keyfinizi ve müzik deneyiminizi en üst seviyeye taşıyacak. Aynı zamanda, verimliliğinizi artırmak için tasarlanmış olan bu tabletle, aynı anda üç farklı uygulamayı görüntüleyebilir, profesyonel görevlerinizi bile kesintisiz bir şekilde yürütebilirsiniz. Galaxy Tab A9+, hem iş hem de eğlence için mükemmel bir tercih. Quick Share özelliğiyle dosyalarınızı hızla paylaşın ve Samsung ekosisteminin sunduğu kolaylıklardan faydalanın. İster güvenlik özellikleri, isterse geniş ekranlı çoklu görev kabiliyeti olsun, Galaxy Tab A9+ modern teknolojiyi zarafetle buluşturuyor.

Video: Samsung Galaxy Tab A9+ İncelemesi

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER