Teknoloji

8 GB kapasiteli iPhone 4 fabrikada görüntülendi

Apple’ın bir yandan iPhone 5’i tanıtmaya hazırlanırken bir yandan da 8 GB kapasiteli yeni bir iPhone 4 versiyonu çıkaracağı dedikodusu bir süredir yapılıyordu. Bu beklenen versiyonun fotoğrafı Gizmodo Brezilya tarafından yayınlandı.

Foxconn’un Brezilya’daki fabrikasında çekilen 8 GB’lık iPhone 4 fotoğrafları aslında bir farklılık ortaya koymuyor. Ancak ayrıntı fotoğrafların bir tanesinde gizli. Foxconn Brezilya kalite kontrol formunun fotoğrafından N90A şeklinde farklı bir model numarasının varlığı dikkat çekiyor. Bunun, daha ucuz fiyata sahip olacağı söylenen 8 GB’lık iPhone 4’ü temsil ettiği iddia ediliyor.

Apple her yıl yeni bir iPhone modeli çıkardığında bir önceki modelin daha düşük versiyonlu bir modelini piyasaya sürüyor. Geçen yılı hatırlayacak olursanız, iPhone 4 tanıtıldığında 8 GB kapasiteli iPhone 3GS’in varlığı ilân edilmiş, hatta bu cihaz Türkiye’de de iPhone 4 piyasaya sürülmeden birkaç hafta önce satışa çıkmıştı. Gelenek bu yıl da bozulmayacak gibi görünüyor. Bu durumda iPhone 4S beklentisi suya mı düşer, onu da salı günü göreceğiz.

İlgili – Gizmodo

[Görsel – Gizmodo]

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER