Teknoloji

7000 mAh kapasiteli Samsung telefonu için yeni bir işaret

samsung chatgpt
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Görünüşe göre Samsung, her bir seferde kullanıcılara daha yüksek pil kapasiteleri sunan telefonlar sunmak için çabalamayı sürdürüyor. Yeni bir sızıntıya göre şimdiye kadar bir Galaxy telefonunda görmediğimiz kapasitede pil taşıyan bir telefon modeli yolda görünüyor.

Samsung, Galaxy M serisinin parçası olacak bir telefon için yakın zamanda sertifika aldı. Bu cihaz Samsung Galaxy M41, ancak onun da çıkışının askıya alındığı söyleniyor. Çin kaynaklı sertifika bu telefonun içinde 6800 mAh kapasiteli pilin olduğunu işaret ediyordu. Bu sayı sınıflandırılmış kapasiteyi temsil ediyor, yani pilin normal kapasitesi 7000 mAh seviyesine yaklaşıyor olmalı.

Bu seviyedeki pil kapasitelerini genellikle tabletlerde görüyoruz. Örneğin 10 inç Galaxy Tab S6 Lite ve Galaxy Tab S5e modellerinde 7040 mAh kapasiteli pil bulunuyor. Bu yüksek boyutlu kapasitenin Galaxy M41 ile ilk kez bir telefonda gelip gelmeyeceğini henüz bilmiyoruz. Ancak gelecekteki Samsung cihazlarında bu kadar yüksek kapasitede bir pili görme ihtimalimiz yüksek gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER