Fırsatlar

64 GB kapasiteli iPhone 12’de yüzde 5’e varan sepet indirimi fırsatı

iphone 12

Bir iPhone satın almayı düşünenler için Hepsiburada’da, belirli modellerde, renklerde ve kapasitelerde dikkate değer sepet indirimleri var. Onlardan bir tanesi de mor renkli ve 64 GB kapasiteli iPhone 12‘de. Normal fiyatı 27.999 TL olan bu seçeneği, yüzde 5’lik net sepet indirimiyle 26.599,05 TL’ye satın almak mümkün oluyor. Benzer şekilde 128 GB iPhone 11‘de de bir sepet indirimi var.

iPhone 12 özellikleri

Apple’ın dinamik ve modern tasarım anlayışını yansıtan iPhone 12, 6.1 inçlik Super Retina XDR ekrana sahip. OLED teknolojisiyle canlı renkleri ve keskin detayları kullanıcıya sunan bu model, HDR10 desteği ile de görsel içerikleri daha etkileyici bir biçimde gösteriyor. Ceramic Shield ön kaplama sayesinde daha önceki modellere göre dört kat daha iyi düşme performansı sunan iPhone 12, günlük kullanımda karşılaşılabilecek kazalara karşı ekstra koruma sağlıyor.

Yüksek performanslı A14 Bionic çip ile donatılan iPhone 12, akıllı telefon deneyimini üst seviyeye taşıyor. 5 nm teknolojisiyle üretilen bu çip, daha hızlı işlem kapasitesi ve enerji verimliliği sağlayarak oyunlardan uygulamalara her alanda akıcı bir deneyim vadediyor. 5G desteği sayesinde yüksek indirme ve yükleme hızlarına erişim imkanı sunan iPhone 12, kullanıcılarına geleceğin teknolojisini bugünden yaşatıyor.

Fotoğrafçılık konusunda da iddialı olan iPhone 12, çift kamera sistemine sahip. 12 MP çözünürlüğündeki geniş ve ultra geniş kameralar, gece modu ve Deep Fusion teknolojisi ile her ışık koşulunda etkileyici fotoğraflar çekilmesini sağlıyor. Ayrıca Smart HDR 3 özelliği sayesinde daha zengin detaylar ve gerçeğe daha yakın renkler yakalayarak fotoğrafçılık deneyimini bir üst seviyeye taşıyor.

Video kaydı konusunda da yenilikçi özellikler barındıran iPhone 12, Dolby Vision HDR kaydı yapabilme kapasitesine sahip. Bu özellik, profesyonel videolar çekmek isteyen kullanıcılar için büyük avantajlar sunuyor. 4K çözünürlükte ve 60 fps hızında video çekimiyle kullanıcılar, her anı sinema kalitesinde ölümsüzleştirebiliyor. Ayrıca gece modu zaman atlamalı video ve genişletilmiş dinamik aralık gibi özelliklerle, her koşulda mükemmel videolar oluşturulabiliyor.

iPhone 12’nin suya ve toza karşı dayanıklılığı da göz dolduruyor. IP68 derecesine sahip olan bu cihaz, 6 metre derinlikteki suda 30 dakikaya kadar dayanıklılık gösterebiliyor. Böylece hem macera dolu etkinliklerde hem de günlük kullanımda kullanıcılarına ekstra bir güvenlik sağlıyor. Yüksek kaliteye sahip malzeme ve işçilik anlayışı, iPhone 12’yi dayanıklılık ve estetik açıdan ön plana çıkarıyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER