Teknoloji

6.1 inç ekranlı Huawei Ascend Mate yepyeni fotoğraflarla sızmaya devam ediyor

Huawei’nin Ascend Mate adını taşıyacağı söylenen akıllı telefon-tablet melezi cihazı geçtiğimiz günlerde bizzat bir şirket yöneticisi sayesinde internete sızmıştı. Bu ilk görüntüleri yepyeni fotoğraflar izledi. Yeni gelen görüntüler sayesinde cihazın tasarımını ve şekli konusunda yapbozun eksik kalan parçaları biraz daha tamamlanmış oluyor.

Sızan yeni fotoğraflarda Ascend Mate olduğu iddia edilen cihazın alt ve üst kenarları görüntüleniyor. Alt kısımda cihazın mikrofonu ve microUSB portu görülürken üste de kulaklık jakı ve SIM kart yuvası yr alıyor. Ayrıca bu fotoğraflar sayesinde Ascend Mate’in yuvarlatılmış köşelerini de biraz daha yakından görme şansına sahip oluyoruz. Renk konusundaysa Huawei Ascend Mate’in koyu mavi ve gri birleşimiyle pek de fazla etkileyici olmayacağını da anlıyoruz.

Huawei Ascend Mate 6.1 inç’lik 1080p çözünürlüklü ekrana sahip olacak. Her ne kadar 6.1 inç gibi devasa bir ekrana sahip ve 7 inç’lik tablet bölgesine yakın olsa da, Huawei bu cihazı bir tablet olarak nitelendirmiyor. Diğer teknik özelliklere bakıldığında Ascend Mate’in 1.8 GHz’lik dört çekirdekli HiSilicon K3V3 işlemci, 2 GB RAM, 13 megapiksel arka kamera ve 4000 mAh kapasiteli devasa batarya barındıracağı tahmin ediliyor. Samsung Galaxy Note II gibi cihazlarla rekabet edecek bu cihazı muhtemelen CES’te görücüye çıkacak.

İlgili >> Unwired View

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER