Teknoloji

5 inç 1080p ekranlı ZTE Grand S 6.9 mm’lik ipince bir kasayla gelecek

2012 yılında 4.7 inç büyüklüğe ve 720p çözünürlüğe sahip olan üst sınıf telefonlar modaydı. Bu yılın sonlarına doğru gördüğümüz HTC J Butterfly ve Droid DNA cihazlarında yer alan 5 inç’lik 1080p ekran 2013 yılının trendini belirlemiş gibi görünüyor. ZTE’nin yıl bitmeden hemen önce ortaya çıkardığı Grand S de bu trendi erken yakalayan bir cihaz olarak dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra telefon bir başka özelliğiyle de fark yaratacak gibi görünüyor.

Unwired View sitesinin haberine göre ZTE Grand S sadece 6.9 mm. kalınlığa sahip bir kasayla gelecek, ayrıca bu kasa içinde 13 megapiksel çözünürlüklü bir kamera da bulunacak. HTC Droid DNA’yı inceleyenler telefonun zayıf pil performansını fazlasıyla eleştirmişti. ZTE’nin ondan daha ince bir cihaz üretecek olması, pil kapasitesinin ve dolayısıyla tek şarjla ne kadar süre boyunca çalışabileceği konusunda kafalarda soru işaretleri oluşturuyor.

ZTE Grand S’in konuşulan diğer özellikleri arasında 1.5 GHz’lik dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 Pro işlemci ve 2 GB RAM bulunuyor. Henüz resmiyet kazanmayan, ancak hakkında epey bilgi sahibi olduğumuz bu telefonun Sony’nin 5 inç’lik 1080p telefonuyla birlikte CES’te sahne alacak gibi görünüyor.

İlgili >> Unwired View, MyDrivers (1), (2)

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER