Teknoloji

5.5 inç ekranlı Samsung Galaxy GT-I9405’e sevkiyat kayıtlarında rastlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un GT-I9405 model numaralı bir cihaz çıkaracağına dair ipuçlarına sevkiyat kayıtlarında rastlandı. Bu gizemli cihazda 5.5 inç ekran ve tek SIM kart yuvasının bulunduğu belirtiliyor. Şu anda cihaz ile ilgili bilinen her şey bunlardan ibaret.

samsung-galaxy-s4-inceleme-00022

Kafa karıştıran nokta cihazın sahip olduğu GT-I9405 model numarası. Samsung, Galaxy S3 ve Galaxy S4 akıllı telefonlarını sırasıyla GT-I9305 ve GT-I9505 model numaralarıyla çıkarmıştı. Bu iki model numarasının arasına düşen cihazın S4’ün 5 inç ve S3’ün 4.8 inç ekranlarından daha büyük olacak şekilde 5.5 inç ekran barındıracak olması ilginç duruyor. Belki bazılarının aklına bu cihazın Galaxy Note serisine mensup olabileceği şeklinde bir ihtimâl gelebilir, ancak Samsung bu cihaz serisinin model numaralarına NT takısını ekliyor.

Samsung ile ilgili dedikodular sadece bununla ibaret değil. Samsung Galaxy Note 3 Lite veya Neo olarak adlandırılan bir cihazla ilgili dedikodular da ortalıkta dolaşıyor. Söz konusu cihazın da 5.5 inç ekran taşıdığı söyleniyor, ancak model numarası SM-N7505 olarak veriliyor.

samsung-gt-i9405-140114

Ortada birçok gizemli model numarası ve buna bağlı tahminler dolaşıyor. Her şeyin netleşmesi için birkaç hafta daha beklemek gerek gibi görünüyor.

İlgili >> Samsung-Updates

İLGİLİ HABERLER