ManşetlerSatın Alma Rehberi

5.000 TL altı yılbaşı hediye önerileri – Video

mediamarkt yılbaşı hediye önerileri

Yılbaşı hediye alışverişini son dakikaya bırakanlara yardımcı olacak bir içerikle karşınızdayız. 2023 yılını bitirip 2024 yılını karşılarken, sevdiklerinize teknoloji dolu bir hediye vermek isterseniz, MediaMarkt’ın katkılarıyla hazırladığımız bu makale ve video size yardımcı olacaktır. 5.000 TL altı yılbaşı hediye önerileri videomuzda ve yazımızda, çeşitli aksesuarlara ve uygun fiyatlı bir tablete yer veriyoruz. Önerilerine yer verdiğimiz teknolojik ürünleri MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr‘de bulabilirsiniz.

Apple AirTag

yılbaşı hediye önerileri airtag

Yeni yıla eşya kaybetme derdi olmadan girmeye ne dersiniz? Apple AirTag, sevdiklerinize sunabileceğiniz mükemmel bir yılbaşı hediyesi olabilir! AirTag, Ultra Geniş Bant teknolojisi sayesinde, iPhone’unuzla eşyalarınızı kolayca bulmanıza olanak tanıyor. Kaybolan eşyalarınızı, dünyanın dört bir yanındaki yüz milyonlarca Apple cihazından oluşan Bul ağı ile geri bulabilirsiniz. AirTag’inizden yayılan Bluetooth sinyalleri, konumunu gizlilik içinde ve şifrelenmiş bir şekilde haritada görmenizi sağlar. Ayrıca şimdi iOS 17 ile AirTag’i beş kişiyle paylaşma şansı da sunuyor. Bu eşya takip aygıtı, sesli komutlarla veya telefon üzerinden eşyaları zahmetsizce bulma imkanı veriyor. Standart bir pil ile bir yıldan uzun süre dayanan AirTag, suya dayanıklılığı ve şık tasarımıyla da dikkat çekiyor. Kişiselleştirme seçenekleri ile benzersiz bir hediye oluşturabilir, sıra dışı bir yılbaşı sürprizi yapabilirsiniz. Tekli ve 4’lü paketleri satılıyor. Bu yılbaşı, sevdiklerinizin en değerli eşyalarını bulmalarını sağlayacak AirTag ile onlara zaman ve huzur armağan edebilirsiniz.

Logitech K380

logitech k380 yılbaşı hediye önerileri

Yeni yıl hediyeniz hem şık hem de işlevsel olsun istiyorsanız, Logitech K380 klavye mükemmel bir tercih olabilir. 423 gr. Ağırlığı ve kompakt boyutları ile her yere rahatça taşınabilir olan K380, Bluetooth 3.0 sayesinde 10 metreye kadar kesintisiz kablosuz bağlantı sunuyor. Easy-Switch teknolojisi ile de üç ayrı cihaz arasında zahmetsizce geçiş yapma kolaylığı sağlıyor. 24 aylık uzun pil ömrü, pil ve bağlantı durumunu takip edebileceğiniz akıllı LED göstergeler ve Mac kullanıcıları için Logi Options+ uygulama desteği gibi özellikleriyle kullanım kolaylığı da yaşatıyor. Yeni yıl armağanınız olarak Logitech K380’i seçmek, sevdiklerinize sadece bir klavye değil, günlük yaşamın her anını kolaylaştıracak bir deneyim vaat ediyor. Bu yılbaşında onlara sadece teknoloji değil, aynı zamanda konfor ve verimlilik hediye edin. Bu arada isterseniz, daha yeni bir model olan K380s’yi de tercih edebilirsiniz. K380s, daha uzun pil ömrü ve daha farklı tuş tasarımı gibi özelliklerle sunuluyor.

Huawei FreeBuds 5i

huawei freebuds 5i yılbaşı hediye önerileri

Yeni yıl ruhunu müzik ve teknolojiyle buluşturmak isteyenlere özel bir hediye önerisi Huawei FreeBuds 5i olabilir Şıklığın ve fonksiyonelliğin mükemmel uyumunu Toz Mavisi, Nebula Siyahı ve Seramik Beyaz renk seçenekleriyle sunan bu kulaklıklar, sadece 4.9 gramlık ağırlıklarıyla rahatlık ve konfor vaat ediyor. 10 mm dinamik sürücüleri ile etkileyici ses kalitesi sunan FreeBuds 5i, Aktif Gürültü Engelleme özelliği ile dış dünyanın gürültüsünü kesiyor ve Şeffaflık Modu ile de dışarıdaki seslerin farkında kalmanızı sağlıyor. Yüksek teknoloji sensörleri sayesinde kullanıcının deneyimini artıran bu kulaklık, Bluetooth 5.2 bağlantısı sayesinde EMUI10 veya daha üst versiyonlu Huawei  akıllı telefonlarla kolayca eşleşiyor. Ayrıca iPhone ve Android telefonlarla da kullanılabiliyor. İster 6 saat boyunca Aktif Gürültü Engelleme ile kesintisiz müzik deneyimi yaşayın, ister Aktif Gürültü Engelleme olmadan şarj kutusuyla toplamda 28 saate kadar müziğin tadını çıkarın. IP54 sertifikasıyla sıçramalara, suya ve toza karşı dayanıklı olan Huawei FreeBuds 5i, her türlü ortamda mükemmel bir yol arkadaşı. Yeni yıl hediyesi olarak Huawei FreeBuds 5i’yi tercih ederek sevdiklerinize teknolojik bir zarafet ve sınırsız müzik keyfi armağan edebilirsiniz.

ANKER Soundcore Life Tune

anker soundcore life tune yılbaşı hediye önerileri

Yeni yılı müzikle karşılamak isteyen sevdikleriniz için mükemmel bir hediye seçeneği olan ANKER Soundcore Life Tune Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık, hem kablolu hem de kablosuz kullanım kolaylığına sahip ideal bir aksesuar. 40 saatlik maksimum pil süresiyle kesintisiz müzik zevkini yaşatan bu kulaklık, net ve kaliteli ses sağlıyor. Bluetooth 5.2 teknolojisi sayesinde yüksek bağlantı hızı ve performans sunan cihaz, dahili mikrofonu ile de çağrılarınızı rahatlıkla yönetmenize imkan tanır. Aktif gürültü engelleme özelliği sayesinde, özellikle video izlerken veya podcast dinlerken ortamdan tamamen soyutlanabilirsiniz. Sadece 270 gram ağırlığı ile konforlu bir dinleme deneyimi vaat eden bu şık siyah kulaklık, yılbaşı gecesini şenlendirecek harika bir hediye olacaktır. Siyah renk seçeneği ile ANKER Soundcore Life Tune, yeni yılın ritmini sevdiklerinizin kulağına taşıyacak.

Samsung Galaxy Tab A9

yılbaşı hediye önerileri samsung galaxy tab a9

Yeni yıla teknolojik bir başlangıç yapmak isteyenler için Samsung Galaxy Tab A9, şık tasarımı ve yüksek performansıyla mükemmel bir hediye olarak öne çıkıyor. Rahatça elde taşınabilen 8.7 ekranı, 60 Hz yenileme hızı ile bu tablet, fazlasıyla tatmin edici bir görsel deneyim sunuyor. 8 GB’a kadar RAM ve 128 GB’a kadar depolama alanıyla gelen Galaxy Tab A9, 1 TB’a kadar MicroSD desteği ile fotoğraf, video ve daha fazlasını saklamak için bolca yer sağlıyor. Grafit, Gümüş ve Lacivert renk seçenekleri, çift hoparlörlü ve Dolby Atmos destekli ses sistemiyle, sevdiklerinizi sesin doğal derinliğine davet ediyor. Ayrıca, cihazın güvenliğini ve gizliliğini koruma altına alan özellikleriyle sevdikleriniz içleri rahat bir şekilde teknolojinin keyfini çıkarabilirler. Birden fazla görevi aynı anda halledebilen çoklu pencere özellikleriyle de üretkenliği artırma imkanı var. Samsung Galaxy Tab A9 serisi, yılbaşı ruhunu teknolojiyle birleştirmek isteyenler için ideal bir hediye seçeneği!

Fujifilm INSTAX mini 12

fujifilm instax mini 12 yılbaşı hediye önerileri

Özel günlerin vazgeçilmezi, anıların peşindeki yenilikçi arkadaş Fujifilm INSTAX mini 12 ile tanışın. Yılbaşı hediyeleri arasında sıra dışı bir seçim arayanlar için ideal olan bu kompakt güzellik, Süper Selfie modu ile dahili ayna ve Yakın Çekim Modu sayesinde mükemmeliyetçi özçekimler sunuyor. Otomatik flaş kontrolü ve hızlı baskı özelliğiyle INSTAX mini 12, detayları ön plana çıkaran ve yıllar boyu dayanacak mini film teknolojisine sahip. Sadece eğlenceli anları yakalamakla kalmıyor, onları kalıcı kılıyor. Öyle ki, kutusunda 2 adet AA alkalin pil ve 10 film paketi ile gelen bu şık tasarım, Lv 5,0 – 14,5 pozlama kontrolüyle, en karanlık anları bile aydınlatıyor. Ayrı makro çekim modu ve kendine özgü mercek sistemi ile Fujifilm INSTAX mini 12 hem teknik hem de estetik bir hediye olacak. Çerçeve içindeki her gülümseme ve paylaşılan her kahkaha için mini 12’yı yılbaşı ağacının altında bulundurmak şıklık ve neşe katacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER