Teknoloji

4K’ya hazır ve Super 35mm sensörlü Sony NEX-FS700 video kamera tanıtıldı – Galeri

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

sony-nex-fs700-5Sony, profesyonel video kamera serisinin son üyesi NEX-FS700’ü duyurdu. Önceki FS100 modelinin temelleri üzerine inşa edilen Super 35mm sensörlü ve NEX fotoğraf makineleriyle aynı E-mount’u kullanan FS700, 4K çözünürlükte video kaydı yapabiliyor.

Ne var ki, bu özellikle ilgili ufak bir ayrıntıı var, çünkü cihaz kutudan çıktığında bu özellikle birlikte gelmiyor, bu da başlangıçta 1080p video kaydı yapmaya devam edeceğiniz anlamına geliyor. Ancak ileride gelecek bir güncellemeyle birlikte 4K video çekimi 3G-SDI aracılığıyla harici bir kaydediciye yapılabilecek. Bu eklentiyle birlikte FS700 Canon’un C300 modeline ciddi bir rakip hâline geliyor. Kameranın diğer özellikleri arasında dahili nötral yoğunluk filtreleri, full HD çözünürlükte 10x’e kadar super-slow-motion kayıt desteği, daha düşük çözünürlükte 40x’e kadar super-slow-motion kayıt bulunuyor.

Cihazın ne zaman çıkacağına dair resmi bir bilgi olmasa da, SonyAlphaRumors sitesi bu cihazın haziranda geleceğini iddia ediyor. Sony NEX-FS700’e ait görüntüleri aşağıdaki galeride bulabilirsiniz.

Galeri: Sony NEX-FS700
[nggallery id=876]

İlgili – Sony

İLGİLİ HABERLER