EğlenceManşetler

4K Video Downloader: YouTube videolarını kolayca indirin

4k video downloader youtube

YouTube videolarını, en az bir kez olsun, bilgisayarınıza ya da mobil cihazınıza indirmek istemişsinizdir. 4K Video Downloader sayesinde sadece YouTube’dan değil, diğer servislerden de videoları, sesleri veya alt yazıları indirebilirsiniz.

Windows, Mac ve Ubuntu Linux sürümleri bulunan kolay kullanımlı multimedya yazılımı sayesinde medya dosyalarını, aralarında 4K’nın da bulunduğu mümkün olan en yüksek kalitede, internet bağlantınızın verdiği oranda en hızlı biçimde indirme şansına sahipsiniz.

4K Video Downloader ile videoları indirmek oldukça basit. Yapmanız gereken internet tarayıcınızın adres çubuğunda gördüğünüz video bağlantısını kopyalamak ve daha sonra uygulamanın arayüzünde yer alan Link Yapıştır düğmesini tıklatmanız yeterli. 4K Video Downloader gerisini kendisi hallediyor.

4k video downloader

4K Video Downloader, şimdiye kadar gördüğümüz en basit video indirme aracı olabilir. Programı bilgisayarınıza kurduktan sonra, seçtiğiniz herhangi bir YouTube videosunun adresini uygulamaya eklemeniz ve indir düğmesine tıklatmanız yeterli oluyor. İndirme işlemi, sahip olduğunuz internet bağlantısının hızına göre birkaç dakika içinde tamamlanıyor. Her şey bu kadar kolay!

Casus yazılım, kötü niyetli araç çubukları, reklam yazılımı veya kötü niyetli yazılımlardan ötürü endişe duymanıza da gerek yok. Çünkü 4K Video Downloader tamamen güvenilir bir uygulama. Üstelik sahip olduğu imkanları kullanıcılara ücretsiz olarak sunuyor. Böylelikle sevdiğiniz, izlemek istediğiniz videolara istediğiniz her yerden, kolay biçimde erişebilirsiniz.

4K Video Downloader özellikleri

YouTube videolarını tek tek ekleyip indirmek zahmetli geliyorsa, uygulamanın çalma listesi veya kanal videolarını toplu indirme özelliğinden de yararlanabilirsiniz. İndirme işlemi MP4, MKV, M4A, FLV veya 3GP gibi yaygın video formatlarında yapılıyor. Eklemek istediğiniz kanalın sayfasına gidin, adres çubuğundaki URL’yi kopyalayın. Daha sonra 4K Video Downloader arayüzünde bulunan Abonelikler düğmesine tıklatın. Kanal ile ilgili bilgi ve seçeneklerin buraya geldiğini göreceksiniz. İndirme konumunu ve video kalitesini belirleyerek ekleme işlemini tamamlayın. Bundan böyle kanalda yayınlanan tüm videolar otomatik olarak indirilecektir. Bu arada kanaldaki videolarda bulunan alt yazıları da indirme seçeneğiniz bulunuyor.

4k video downloader

Adında 4K terimi geçse de, 4K Video Downloader ile 4K’nın yanı sıra HD, 1080p, 720p ve 8K kalitesindeki videoları da indirebilirsiniz. İndirdiğiniz videoları arzu ettiğiniz takdirde iTunes kütüphanenize otomatik olarak ekleyebilirsiniz. Bu sayede videoları iPhone, iPad veya iPod touch’a aktarmanız da daha kolay olacaktır.

4K Video Downloader sadece YouTube videolarını indirmiyor. Ücretsiz yazılım ile Vimeo, Soundcloud, Flickr, Facebook, DailyMotion, Tumblr ve YouTube Gaming üzerindeki videoları da indirebilirsiniz. Hatta herhangi bir web sitesinde gördüğünüz YouTube videosunu da, videonun başlığına sağ tıklayıp bağlantısını kopyalayarak kolaylıkla indirebilirsiniz.

Videoların normal kaliteli veya 1080p ve 4K gibi yüksek çözünürlüklü versiyonlarını indirebileceğiniz gibi, 3D formatındaki videoları ya da 360 derece videoları da bu uygulama sayesinde kolay biçimde bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

4k video downloader

Uygulama arayüzünde açık biçimde görünen Akıllı Mod düğmesine tıklatarak, indireceğiniz videolar için genel bir ayar profili belirleyebilirsiniz. Böylelikle indireceğiniz her bir video ortak kalitede olacaktır. Akıllı Mod içinde format, kalite, alt yazı dili ve kaydedilecek yer gibi ayarlar bulunuyor. Daha sonraki tüm indirmelerinizde belirlediğiniz ayarlar otomatik olarak uygulanır. Eğer indireceğiniz her bir video için kalite, format ve alt yazı ayarını ayrı ayrı belirlemek istiyorsanız, o hâlde Akıllı Modu kapalı tutmalısınız.4k video downloader

4K Video Downloader, sadece YouTube videolarını indirmeye imkan tanımıyor. Aynı zamanda alt yazıları da ister video içine yerleştirilmiş, ister ayrı bir .srt dosyası olarak indirmeye izin veriyor. Ya da videonun sadece ses kısmını MP3, MP4 veya istediğiniz formatta indirebilirsiniz.

İndirme işlemini tamamladıktan sonra, doğrudan indirme listesindeki kayıta çift tıklatarak indirdiğiniz videoyu bilgisayarda izlemeye başlayabilirsiniz. Ya da indirdiğiniz klasöre giderek videoyu başka klasöre veya cihaza taşıma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. İndirilen videolar iPad, akıllı telefon veya TV’de oldukça etkileyici biçimde gösteriliyor.

4k video downloader

Bu arada uygulama içinde vekil sunucu kurulumu da önemli artılardan bir tanesi. Bu sayede herhangi bir bölgede engelli olan videoları da indirme imkanı bu uygulamada sunuluyor.

4K Video Downloader YouTube’a odaklanmış gibi görünse de, diğer servislerdeki videoları indirmek için de oldukça kullanışlı. Normalde YouTube videolarını indirmek için başvurulan kaynaklar pek güven vermez. Ancak Mac, Windows veya Linux makinelerde ücretsiz olarak kullanılabilen bu program sayesinde videoları veya sesleri, içiniz rahat biçimde indirebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER