FırsatlarManşetler

46mm titanyum kasalı Huawei Watch GT 3 Pro’larda fiyat avantajı var

huawei watch gt 3 pro inceleme

Huawei’nin geçen yılın ortalarında satışa sunduğu Huawei Watch GT 3 Pro, sağlamlığı ve şıklığı birbirinden ilgi çekici yeteneklerle buluşturan bir akıllı saat. Bu yeteneklerin arasında kapsamlı bir dalış bilgisayarı var. Bu akıllı saatin 46mm titanyum kasalı versiyonu 8.499 TL ve 9.999 TL‘lik tavsiye edilen satış fiyatına sahipken Hepsiburada’da 6569,10 TL’den başlayan farklı fiyatlarla bulmak mümkün oluyor.

Hepsiburada’da dikkate değer bir fiyat avantajı var olmakla birlikte, Huawei Online Mağaza‘dan satın aldığınızda yararlanabileceğiniz farklı imkanlar da var. Örneğin FreeBuds SE 2 hediyesi bunlardan bir tanesi. Öte yandan 500 TL’lik sepet indirimi de dikkatimizi çekiyor.

Huawei Watch GT 3 Pro özellikleri

Watch GT 3 Pro, 46.6 mm kasa boyutu ve kayış olmadan sadece yaklaşık 54 gr ağırlığı ile bileğinizde neredeyse hissedilmeyecek bir rahatlık sunuyor. 140 – 210 mm arası bilek ölçüleri için uygun olan bu saat, hem zarif hem de ergonomik bir tasarımı benimsemiş durumda. Teorik değerler olarak verilen bu ölçümler, gerçek ürünler arasında küçük değişiklikler gösterebilir.

Ürünün 1.43 inç AMOLED renkli ekranı, canlı renkleri ve keskin görselleri ile göz alıcı. Dokunmatik ekranı kaydırma ve dokunma hareketlerini kolayca destekleyerek, kullanıcının saatle etkileşimini bir üst düzeye taşıyor. Titanyum saat kutusu ve safir camıyla dayanıklı yapıya sahiptir. Ayrıca siyah Floroelastomer kayış ve gri deri kayış seçenekleri, farklı zevklere hitap eder.

Saat, gerekli tüm sensorleri; ivmeölçer, jiroskop, manyetometre, optik kalp atış hızı, barometre ve sıcaklık sensörlerini içeriyor. Bu sensörler, sağlığınızı ve çevrenizi sürekli izleyerek, aktif bir yaşam tarzını destekliyor. Güç ve işlev düğmeleri ise kullanım kolaylığı sağlarken, saat tepesine basılabilir ve dönebilir özellikler, etkileşim çeşitliliği sunuyor.

Kablosuz şarj etme imkanı ile pratik şarj sürecine sahip olan bu saat, sistem gereksinim olarak Android 6.0 ve üzeri, iOS 9.0 ve üzeri cihazlarla uyumludur. 5 ATM su dayanıklılığı seviyesi, 30 metre derinliğe kadar dalış kabiliyeti ve çeşitli sığ su aktiviteleri ile mükemmel bir yüzme arkadaşıdır. Ancak sıcak duşlar, kaplıcalarda veya saunalarda kullanım önerilmez.

GPS, NFC ve Bluetooth bağlantı desteği ile her zaman bağlı kalmanızı sağlıyor. Ek olarak, hoparlör ve mikrofon desteği ile çağrılarınızı bileğinizden yönetmenize imkan tanıyor. Saatin pili, tipik kullanımda 14 gün, yoğun kullanımda ise 8 gün dayanıklılık sunuyor.

Video: Huawei Watch GT 3 Pro incelemesi

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER