Teknoloji

42 mm Apple Watch Series 4 daha yüksek ekran çözünürlüğü sunabilir

42 mm apple watch series 4

Apple Watch Series 4, büyük ihtimalle 12 Eylül’de gözler önüne çıkacak. Akıllı saatin yeni versiyonunun uçtan uca daha büyük bir ekrana sahip olması bekleniyor. Yeni watchOS 5 betasından sızan bilgilere göre, 42 mm Apple Watch Series 4, 480 x 384 piksel ekran çözünürlüğü sunacak. Apple Watch’un mevcut 42 mm modeli 390 x 312 piksel çözünürlüğe sahip.

Apple’ın Series 4 modellerinde ekranı biraz büyütüp çerçeve boyutunu biraz küçülterek çözünürlüğü artırması bekleniyor. Şirketin daha büyük ekran ve uçtan uca tasarıma uygun olarak yeni saat arayüzleri sunması da öngörüyor. Series 4 ile birlikte kullanıcılara saat ekranı üzerinde daha fazla bilginin gösterilmesi planlanıyor. Bu bilgilerden birinin de UV endeksi olması öngörülüyor.

Apple Watch basında iPhone kadar büyük ilgi görmüyor. Ancak bu durum akıllı saatin şirket için büyük bir başarı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Apple Watch sayesinde Apple dünyanın en büyük giyilebilir ürün üreticisi olma unvanını elinde bulunduruyor.

42 mm Apple Watch Series 4, 38 mm Apple Watch Series 4 ile birlikte tanıtılacak. Akıllı saatin eylül ayı içinde satışa sunulması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER