Teknoloji

4.5 inç ekranlı ve Jelly Bean yüklü Acer V360’ın detayları sızdı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Acer şimdiye kadar birkaç akıllı telefonla karşımıza çıktı, ancak bunların pazarda büyük fırtına estirdiğini söylemek zor. Yine de Tayvanlı şirket denemelerini sürdürmeye devam edecek gibi görünüyor. Acer markalı yeni bir akıllı telefonun detayları geçtiğimiz günlerde internete sızdı. V360 adını taşıyan bu Android telefonu şirketin ilk Jelly Bean akıllı telefonlarından biri olabilir. Gelecek yılın başlarında beklenen telefonun orta sınıfa hitap etmesi bekleniyor.

İddia edilenlere göre Acer V360 4.5 inç’lik büyük bir ekrana sahip olacak. Bu ekran için sözü edilen 960 x 540 piksel çözünürlüğün ise biraz düşük kaldığını kabul etmek gerek. 1 GHz’lik çift çekirdekli işlemciye sahip olacak bu telefonun arkasında 5 megapiksel kamera, önündeyse VGA çözünürlüklü ikinci bir kamera bulunacak. Android 4.2 yerine Android 4.1 sürümüyle çalışması biraz sürpriz sayılabilir, yine de telefonun öyle ya da böyle Jelly Bean ile geleceğini kabul etmek gerek.

Acer V360’ın barındıracağı dahili depolama kapasitesi, microSD kart yuvasının olup olmadığı gibi bilgiler henüz netleşmiş değil. Cihazın 140 gr. civarında bir ağırlığa ve 132 x 68.5 x 9.9 mm.’lik boyutlara sahip olacağı belirtiliyor. Beyaz ve siyah renklerinin bulunacağı da ipucu niteliğinde bir diğer bilgi olarak geçiliyor.

İlgili >> Android Community

İLGİLİ HABERLER