Manşetler

3D ekran ve kameralı LG Optimus 3D resmiyet kazandı

LG’nin 3D destekli akıllı telefonu Optimus 3D’nin Mobil Dünya Kongresi’nde resmiyet kazanacağını biliyorduk. Beklediğimiz şekilde Texas Intruments tarafından üretilen 1 GHz çift çekirdekli OMAP4 işlemci ve 3D video kayıt yetenekli 5 megapiksel çift lensli kameraya sahip LG Optimus 3D’nin duyurusu yapıldı.

Optimus 3D’De 3D gözlük gerektirmeyen, 4.3 inç’lik ve WVGA çözünürlük destekli otostereoskopik 3D ekran bulunacak. HDMI 1.4 bağlantı desteği, DLNA desteği, iki boyutlu modda 1080p video kaydı, aralarında H.264, H.263, DivX, MKV, WMV-9, ASF, AVI, 3GP ve MP4’ün de bulunduğu geniş bir kodlayıcı desteği gibi özelliklere sahip olan LG Optimus 3D’de 8 GB’lık dahili depolama alanı ve bunun yanında bellek kartı yuvası da bulunuyor. Yeni bir 3D destekli kullanıcı arayüzüyle gelen LG Optimus 3D’de galeri, kamera, oyun ve uygulamalar, YouTube 3D ve cihaz için 3D rehberi için beş farklı 3D tabanlı kullanıcı arayüzü bulunuyor.

LG Optimus 3D’nin yılın ikinci çeyreğinde Avrupa’da satışa çıkması bekleniyor. İlk etapta Android 2.2 Froyo ile çıkacak bu cihazın daha sonra Gingerbread güncellemesini de alması bekleniyor.

İlgili – SlashGear

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER