Eğlence

38. İstanbul Film Festivali’ne özel App Store, iTunes ve Apple Music içerikleri

istanbul film festivali apple music

Türkiye’nin en büyük sinema etkinliği olan 38. İstanbul Film Festivali 5-17 Nisan tarihleri arasında sinemaseverlerle buluşuyor. Festivalin süreceği 13 gün boyunca, 19 bölümde 45 ülkeden 187 yönetmenin toplam 186 filmi gösterilecek.

Festivalinin heyecanını yakından takip etmek isteyenler için İKSV mobil uygulaması da yenilendi. App Store’dan indirebilen İKSV uygulaması ile festival programı, filmler ve seanslar hakkında detaylı bilgiye ulaşmak mümkün oluyor.

İstanbul Film Festivalinin 38. yılına sihirli bir dokunuş kazandıran film müzikleri Apple Music tarafından hazırlanan “İstanbul Film Festivali Hit’leri” çalma listesi ile sinema ve mizkseverle buluşuyor. Playlist ikonik festivalin 38. yılından öne çıkan film müziklerini derliyor ve The Beatles, PJ Harvey, Nina Simone ve Leyla Gencer gibi kült isimlerin yanı sıra klasik müzik tarihinde iz bırakan efsanevi bestecilerden unutulmaz eserlere de ev sahipliği yapıyor.

istanbul film festivali itunes filmler

iTunes ayrıca “İstanbul Film Festivali: Geçmiş Filmler” sekmesinde İstanbul Film Festivali?nin geçmiş yıllarından filmlerin bir derlemesini sinemaseverlere sunuyor.

İLGİLİ HABERLER