EğlenceManşetler

Epic Games Store, oyuncuları 26 Ekim’de iki ücretsiz oyunla sevindirecek

epic games store

Epic Games Store, oyunculara sürpriz yapmaya devam ediyor. 26 Ekim tarihinde, platform üzerinden iki farklı oyunu tamamen ücretsiz olarak indirebilecek oyuncular, bu sayede toplamda 737 TL değerindeki oyunlara sahip olacaklar.

Epic Games Store 26 Ekim ücretsiz oyunlarının detayları

Epic Games Store, 26 Ekim’de oyunculara sunacağı oyunlardan biri olan ve normalde 38 TL fiyat etiketiyle satılan Tandem: A Tale of Shadows, bulmaca ve platform türlerini bir araya getiriyor. Oyun, Emma ve oyuncak ayı Fenton’un, ünlü sihirbaz Thomas Kane’in ortadan kayboluşunun gizemini çözmek için verdiği mücadeleyi konu alıyor.

Epic Games Store’un 26 Ekim’de ücretsiz sunacağı diğer oyun olan ve 699 TL değerindeki The Evil Within 2, dedektif Sebastián Castellanos’un kızını kurtarmak için kâbuslar dünyasına dönüşünü konu alıyor. Oyun, silahlar, tuzaklar ve görünmezlik elementlerini kullanarak oyunculara gerilim dolu anlar yaşatmayı vaat ediyor.

Epic Games Store’da şu an ücretsiz olan diğer oyunlar

Ayrıca Epic Games Store, şu an oyunculara Eternal Threads ve The Evil Within oyunlarını da ücretsiz olarak sunuyor. Eternal Threads, seçim ve sonuçlara dayalı, zamanı manipüle etme mekaniğiyle dikkat çeken birinci şahıs bakış açısından oynanan bir yapboz oyunu. The Evil Within ise, hayatta kalma korku türündeki oyunlardan ve Tango Gameworks tarafından geliştirilen bu oyun, Resident Evil serisinin yapımcısı Shinji Mikami tarafından yönetiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER