Fırsatlar

256 GB kapasiteli Samsung Galaxy Z Flip 5’te 2.000 TL’lik fiyat avantajı

samsung galaxy z flip 6

Samsung’un geçen yılın ortalarında çıkardığı iki katlanabilir telefondan bir tanesi olan Galaxy Z Flip 5’in 256 GB ve 512 GB kapasiteli iki versiyonu bulunuyor. 256 GB’lık modelin Samsung Shop Online fiyatı 41.999 TL iken, Amazon.com.tr’de yapılan kampanya dahilinde 39.999 TL’ye satın almak mümkün oluyor. Bu, 2.000 TL’lik bir fiyat avantajı anlamına geliyor.

Samsung Galaxy Z Flip 5 özellikleri

Galaxy Z Flip5, 3.591 mAh kapasite sunan bataryasıyla gün boyu kesintisiz bir deneyim vaat ediyor. Ancak, Galaxy’nin güç yönetimi yetenekleri sayesinde bu nominal değer, kullanıcıların ihtiyaçlarına göre gerçek kullanım süresine dönüşebiliyor.

Galaxy Z Flip5 özellikle 3,4 inçlik dev kapak ekranıyla dikkat çekiyor. Bu ekran, telefonun katlanabilir tasarımı sayesinde, kullanıcılara yeni bir interaktivite düzeyi sunuyor. Kapak Ekranı’nın boyutu, kullanıcıların daha fazla bilgiye hızlıca erişim sağlamasına ve gündelik işlevleri çok daha rahat bir şekilde yerine getirmesine olanak tanıyor. Ancak ekranın yuvarlatılmış köşeleri nedeniyle gerçekten kullanılabilir alan biraz daha küçük olabiliyor.

Sunulan en güçlü işlemci sayesinde, Galaxy Z Flip5 kullanıcıları her türlü görevi hızla ve verimli bir şekilde yerine getirebilirler. Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 2 Mobil Platform’unu barındıran cihaz, hem batarya ömrü hem de performans bakımından yüksek bir standart belirliyor. Ayrıca, Esnek Mod Paneli ile katlanabilir telefonlar için özel olan yeni bir kullanım kolaylığı sunuluyor: Panel sayesinde, telefonun esnek ekranını dilediğiniz gibi düzenleyebilir ve çok daha fonksiyonel bir hale getirebilirsiniz.

Sürekli yenilenen teknolojiye ayak uyduran Samsung, bu modelde de kullanıcıların kişiselleştirme ihtiyacını önemsemiş. Z Flip5’te esnek ekranı, kendi zevkinize göre widget’lar ve saat kadranları ile süsleyebilir, böylece telefonunuzu sadece size özgü bir cihaz haline getirebilirsiniz. Bu esneklik, telefonunuzun tam da sizin hayat tarzınıza uyum sağlamasını sağlıyor.

Son olarak, Galaxy Z Flip5’in kamera özellikleri de unutulmamalı. FlexCam özelliği, kullanıcılara mükemmel selfie’ler çekme olanağını veriyor. Farklı açıları ve perspektifleri kolayca yakalamanızı sağlayan bu özellik, fotoğrafçılık deneyiminizi katlanabilir ekranın avantajlarıyla birleştiriyor. İster cep telefonunuzu açık ister kapalı tutun, kamera uygulamasından hızla erişim sağlayarak, hayatınızın en güzel anlarını yakalamanıza imkan tanıyor.

Galaxy Z Flip5, modern çağın ihtiyaçlarına cevap veren, özelleştirilebilir ve güçlü bir akıllı telefon olarak öne çıkıyor. Şık tasarımı, esnek ve büyük kapak ekranı, güçlü işlemcisi ve uzun pil ömrü ile kullanıcılarına yüksek kalitede bir mobil deneyim sunuyor. Kamera özellikleri ve kişiselleştirilebilir arayüzüyle, akıllı telefon kullanımını bir adım öteye taşıyarak pratikliği ve teknolojiyi birleştiriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER