Fırsatlar

256 GB kapasiteli iPhone 13’te 2.500 TL’yi aşan indirim imkanı

iphone 13 256 gb

Apple’ın 2021 sonbaharında çıkardığı iPhone 13 hâlâ satışta yer almaya devam ediyor. Bu ürünü Apple’ın resmi satış kanallarının yanı sıra çeşitli e-ticaret sitelerinden de alabilirsiniz. Bu yolla ara sıra çeşitli kampanyalardan da yararlanma imkanınız oluyor. N11’de 256 GB iPhone 13 için bu tarz bir fırsat var. Apple’ın resmi mağazasında 44.499 TL’lik fiyata sahip olan bu konfigürasyonu N11’de, 41.849 TL’lik sepet indirimiyle satın alabilirsiniz. Bu da 2.650 TL’lik bir fiyat avantajı anlamına geliyor.

iPhone 13 özellikleri

Gelişmiş çift kamera sistemi, kullanışlı işlevselliği ve şık tasarımıyla göz dolduran iPhone 13, fotoğrafçılık konusunda profesyonelleri bile kıskandıracak niteliklere sahip. Bu model, dayanıklılığı ve göz alıcı renk seçenekleri ile de kullanıcılara çeşitlilik sunarak, teknoloji ve estetiği bir arada isteyenlere hitap ediyor. İlerlemiş işlemci gücü, zengin işletim sistemi özellikleriyle hayatınıza yeni nesil bir akıllı telefon deneyimi eklemenize olanak sağlıyor.

iPhone 13’ün 256 GB dahili hafızası, geniş fotoğraf ve video arşivleriniz için yeterli alan sağlarken, 4 GB RAM ile de uygulama ve oyunları sorunsuz bir biçimde çalıştırabilmenize imkan veriyor. 3240 mAh kapasiteli batarya ise gün boyu kesintisiz bir deneyim sunarken, hızlı şarj ve kablosuz şarj özellikleriyle de hayatı kolaylaştırıyor. 6 çekirdek işlemcisine sahip A15 Bionic çip, hızlı ve güvenli bir akıllı telefon kullanımı vaat ederken, cihazın yeni nesil kamera teknolojilerinden azami derecede yararlanabilmesini ve pil verimliliğinin artmasını sağlıyor.

Kamera teknolojisi konusunda Apple iPhone 13, A15 Bionic çipin gücüyle her tür çekim modunda üstün performans gösteriyor. Gelişmiş Secure Enclave ile Face ID ve kişisel bilgileriniz koruma altına alınırken, güçlü işlemci ve grafik performansı sayesinde kullanıcılar ayrıca iOS işletim sistemi ile zengin bir uygulama ekosistemine erişim sağlıyor. Wi-Fi, Bluetooth, NFC, ve GPS teknolojileri ile tam donanımlı olan iPhone 13, 5G desteği sayesinde de yüksek hızlı internet erişimi sunuyor.

Apple iPhone 13, ultra geniş ve geniş kameralarıyla çığır açan ikili bir kamera sistemi kuruyor. Karanlık ortamlarda bile %47 oranında fazla ışık yakalama kabiliyeti, çekimlerinizi aydınlatıyor. Optik görüntü stabilizasyonu sayesinde hareket halindeyken bile sabit ve net çekimler yapabilmenizi mümkün kılıyor. Sinematik mod ve diğer gelişmiş video düzenleme seçenekleri ile profesyonel düzeyde çekimler yapılabiliyor. Dolby Vision HDR ile kaliteli video çekimleri ve Smart HDR 4 ile her bir yüzü detaylı olarak algılayan iPhone 13, fotoğrafçılık konusunda son teknolojiyi cebinizde taşımanızı sağlıyor.

Ekran ve tasarım konusunda da iddialı bir profil sergileyen iPhone 13, Super Retina XDR ekranı ile 1200 nit’e kadar parlaklık sunuyor. Hızlı ve net görüntüler için OLED teknolojisine sahip olan bu model, geniş renk yelpazesi ile de her tonu kesinlikle ayırt etmenize imkan veriyor. Düz kenarlı tasarımı ve Ceramic Shield kaplaması ile darbelere ve düşmelere karşı ekstra koruma sağlıyor. IP68 su ve toz dayanıklılığı ile her koşulda performansını koruyor ve geniş ekranıyla ideal bir kullanım sunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER