Eğlence

2024 Oscar Ödül Töreni Disney+’ta yayınlanacak

2024 oscar ödül töreni

2024 Oscar Ödül Töreni, 11 Mart tarihinde pazarı pazartesiye bağlayan gece, Türkiye’de sadece Disney+’ta canlı olarak yayınlanacak. Emmy Ödüllü talk şov sunucusu ve yapımcısı Jimmy Kimmel’ın dördüncü kez canlı töreni sunacağı gece için geçtiğimiz günlerde tanıtım videosu yayınlandı. Kimmel’ın kendini Barbie Land’de bulduğu eğlenceli tanıtımda başarılı sunucuya filmin oyuncuları Ryan Gosling, Kate McKinnon ve America Ferrera eşlik etti. 

Los Angeles’taki Dolby Theatre’da gerçekleşecek gecede 16 dalda ödül takdim edilecek. Bu seneki yarışta Christopher Nolan’ın son filmi ‘Oppenheimer’ (13 adaylık) ile The Walt Disney Company’ye bağlı Searchlight Pictures filmi ‘Poor Things’ (11 adaylık) zirveyi paylaşıyor.

Yorgos Lanthimos’un yönettiği ve 9 Şubat’ta vizyona giren film, yönetmenin filmografisinin en iyi filmi olarak lanse edilirken, Emma Stone başta olmak üzere oyuncu kadrosunun performanslarıyla da senenin en öne çıkan seyirliği olarak gösteriliyor. Bu iki filmi 10 adaylıkla Martin Scorsese’nin son filmi ‘Killers of the Flower Moon’ ile 8 dalda adaylıkla ‘Barbie’takip ediyor. ‘The Holdovers’, ‘American Fiction’, ‘The Zone of Interest’ ve ‘Anatomy of a Fall’ da 5’er dalda yarışıyor.

2024 oscar ödül töreni

2024 Oscar Ödül Töreni yönetmenliğini Hamish Hamilton yapıyor

2024 Oscar Ödül Töreni, yapımcılığını Raj Kapoor, yönetmenliğini ise Hamish Hamilton üstleniyor. Gecede ödül alacaklar kadar ödül verecekler de merak ediliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER