Eğlence

Yeni Windows 10 bilgisayarınız için en iyi oyunlar (2019)

Günümüzde oyun deneyiminin konsollara ve mobil cihazlara kaydığı düşünülse de, hâlâ masaüstü veya dizüstü bilgisayarlar üzerinde oyun oynayan büyük bir kitle mevcut. Oyun bilgisayarı pazarının hareketliliği, üreticilerin de bu durumun farkında olduğunu gösteriyor. Yeni yıla yeni bir oyun bilgisayarıyla merhaba diyenlerin şans vermesi gereken en iyi oyunlardan bazılarını sizler için sıraladık.

League of Legends

Büyük ve karmaşık bir MOBA oyunu olan League of Legends, en popüler çevrimiçi oyunlar arasında yer alıyor. Günümüzde giderek daha önemli gelen E-spor konseptinin yükselmesine öncülük eden oyunlardan biri olan League of Legends, büyük ödüllü turnuvalarıyla da oyunculuğa profesyonel bir boyut kazandırıyor.

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege

Rainbow Six: Siege‘in taktik açısından oynanabilecek en zorlu FPS oyunlarından biri olduğu rahatlıkla söylenebilir. Oyunun multiplayer deneyimi sezonlar hâlinde ilerlerken, oyuncular yapmaları gerekenleri oldukça hızlı şekilde öğrenebiliyor. Oyunculara her yeni sezonda iki yeni Operatör sunuluyor.

Call of Duty: Black Ops 4

Battle Royale türünün en havalı oyunu olan Blackout modu, Call of Duty: Black Ops 4‘ü satın almak için başlı başına bir neden olarak tanımlanabilir. Bu noktada oyunun tek kişilik modunun bulunmadığını hatırlatmak gerekiyor. Bunun dışında Black Ops 4 ile ilgili kalan her şeyin muhteşem olduğu söylenebilir.

Battlefield V

İkinci Dünya Savaşı’nı adeta içindeymişsiniz gibi yaşamanızı sağlayan Battlefield V, en yüksek zorluk seviyesinde oyunculara gerçek bir meydan okuma sunuyor. Battlefield serisine yeni bir soluk kazandıran Battlefield V, eski ve yeni unsurları en güzel şekilde birleştirip oyuncuların karşısına çıkarmayı başarıyor.

Total War: Warhammer II

Warhammer II, oynadığınız en eğlenceli gerçek zamanlı strateji oyunlarından biri olmaya aday. Sihirbazlardan oluşan ve ejderhalar tarafından desteklenen bir orduyu kontrol etmek istiyorsanız doğru oyunu bulduğunuzu söyleyebiliriz.

Fortnite

fortniteSon zamanların en popüler oyunları arasında zirvede yer alan Fortnite‘ın temel mantığı oldukça basit. Savunmalarını inşa eden oyuncular, Battle Royale modundaki mücadelede rakiplerini vurmaya çalışıyor. Ücretsiz olarak indirilebilen oyun, her sezon yeni silahlarla ve çeşitli ücretli içeriklerle yenileniyor ve dinamik bir deneyim sunuyor.

Forza Horizon 4

forza horizon 4Forza serisinin en yenisi Forza Horizon 4, hem Xbox hem de PC için optimize edilmiş bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Dinamik hava durumu ve süper arabalar, Forza Horizon 4’ü oynamak için gerekli motivasyonu fazlasıyla sağlıyor. Sürüş deneyimi de bu motivasyonu daha da yukarıya çekmeye yardımcı oluyor.

War Thunder

Uçakların “it dalaşı” yaptığını görmeyi, bunun yanında tankları ve askeri botları da kontrol etmek isteyenler için War Thunder en uygun oyunlardan biri olabilir. Ücretsiz olarak indirilebilen oyunda çeşitli uçakları ve ekipmanları parayla satın alarak ilerleme süreci hızlandırılabiliyor.

Arma III: Apex

yeni bilgisayarFPS, taktikler, modlar ve silahlı mücadeleyi ciddiye alıyorsanız Arma III: Apex aradığınız oyun. DirectX 12 uyumluluğuna sahip olan oyun, oldukça geniş haritasıyla da dikkat çekiyor. Oyunun Zeus adını taşıyan multiplayer modu da oyuncuların önüne çok sayıda ekstra imkan çıkarıyor.

Minecraft

minecraftMinecraft‘ı farklı platformlarda oynamak da mümkün olsa da, en iyi deneyim hâlâ bilgisayarda yaşanıyor. Çok sayıda farklı modu, haritası, teması ve macerası olan oyun, her yaştan oyuncunun önünde farklı ufuklar açabilecek bir yapıda.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER