DosyaManşetler

Yeni iPhone’unuz için en iyi mobil uygulamalar (2018)

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iphone x mobil uygulamalarYılbaşında hediye olarak bir iPhone aldınız ve şu anda çok mutlusunuz. Büyük bir heyecanla yeni telefonunuza uygulamalar indirmeye başladınız, ancak ne indireceğinizi, nelerin iyi olduğunu tam olarak bilmiyorsunuz. En iyi iPhone uygulamaları tavsiyemiz bu noktada size yardımcı olabilir. İşte yeni iPhone’unuza yükleyebileceğiniz başlıca uygulamalar:

EDISON MAIL

Apple’ın iPhone’larında yüklü olarak gelen Mail uygulaması herkes tarafından kullanışlı bulunmuyor. E-postaların alımı veya e-postalarda arama yapma noktasında bazı kullanıcılardan şikayetler duyuluyor. Bir alternatife yönelmek mantıklı olacaktır ki, Edison Mail bu noktada iyi bir tercih gibi görünüyor. Ücretsiz olan bu uygulama çok hızlı çalışıyor, aynı zamanda uçuş bilgilerini otomatik takip etme, akıllı e-posta düzenleme ve hızlı dokunmatik hareketler gibi özellikleri de sunuyor.

App Store’dan indirin

GOOGLE MAPS

iPhone’larda Apple’ın geliştirdiği Haritalar uygulaması yüklü olarak geliyor, ancak Google Maps Türkiye’deki kullanıcılar için daha isabetli bir seçim olacaktır. Daha detaylı harita görünümü, trafik bilgilerinin gösterilmesi ve navigasyon sırasında yüksek doğruluklu hedefe varış süresi gibi özellikleriyle bu uygulama beğenimizi kazanıyor.

App Store’dan indirin

GOOGLE FOTOĞRAFLAR

iPhone’da epey kullanışlı ve yetenekli bir Fotoğraflar uygulaması var, ancak Google Fotoğraflar, iPhone’unuzla çekeceğiniz tüm fotoğrafları herhangi bir ücret ödemeden buluta yükleme ve yedekleme imkanı sunuyor. Üstelik çektiğiniz fotoğrafları başka cihazlardan görme, ileride yeni bir telefona geçtiğinizde de bu telefonla çektiğiniz fotoğraflara ve videolara erişme şansınız var. Bir de, buluta yüklediğiniz fotoğrafları veya videoları iPhone’dan kaldırarak yer açma fırsatı bulunuyor.

App Store’dan indirin

HAVA & RADAR

iPhone’da bulunan ön yüklü hava durumu uygulaması iyi iş görüyor. Ancak hava durumuyla ilgili daha fazlasını istiyorsanız, o hâlde Hava & Radar uygulaması işinizi görebilir. Önümüzdeki 90 dakikanın hava durumunu detaylı gösteriyor, 10 günlük hava durumu tahminini paylaşıyor. Hepsinden önemlisi, radar haritalarıyla bulunduğunuz yerde veya yakınlarda yağışın olup olmadığını görmenizi sağlıyor.

App Store’dan indirin 

MONEY PRO

Yeni yıldaki en büyük hedeflerinizden bir tanesi bütçenize dikkat etmek, harcamaları kontrollü yapmak ise, Money Pro uygulaması size yardımcı olabilir. Yeni iPhone’unuza küçük bir ücret ödeyerek kuracağınız bu uygulama sayesinde paranızı bir profesyonel gibi yönetebilirsiniz.

App Store’dan indirin

TWEETBOT

Sevin ya da sevmeyin, Twitter insanların hayatında önemli bir yer tutuyor. Twitter’ın resmi uygulaması yeni paylaşımları görme konusunda pek yardımcı olmuyor, daha çok belirli paylaşımları ön plana çıkarmaya başladı. Üstelik sürekli güncelleniyor, bir şeyler değişiyor, bu da kullanım deneyimini olumsuz etkiliyor. Eğer son tweet’lerin en başta gösterildiği, kronolojik bir düzenin olduğu, reklamların olmadığı, güçlü sessize alma araçları barındıran bir uygulama arıyorsanız, o hâlde Tweetbot uygulamasını kullanmanızı tavsiye ederiz.

App Store’dan indirin

KIRAKIRA+

Eğer yeni iPhone’unuz ile çekeceğiniz fotoğraflara biraz ışıltı eklemek isterseniz, bunun için kirakira+ var. Bu fotoğraf uygulaması sayesinde Instagram’da paylaşacağınız fotoğraflara ek hava katabilirsiniz. Bu uygulamadan sonra sosyal medyada bıraktığınız etki eskisi gibi olmayacaktır.

App Store’dan indirin

MOTION STILLS

iOS 11 ile Live Photo’ları döngü videolara dönüştürmek isteyenler için yeni seçenekler eklendi. Ancak Google’ın Motion Stills uygulamasını yükleyerek animasyonlu fotoğraflardan hızlı şekilde GIF’ler oluşturabilirsiniz.

App Store’dan indirin

MEDİTASYON

Yeni yılda, hayatın sizi zorladığı bazı anlarda biraz durup, nefes almak ve rahatlamak isterseniz, Meditasyon uygulaması size yardımcı olacaktır.

App Store’dan indirin

İLGİLİ HABERLER