DosyaEğlence

2018 FIFA Dünya Kupası’nı takip etmek için 8 mobil uygulama

fifa dünya kupası rusya 2018

fifa dünya kupası rusya 2018

Dünya çapında milyonlarca futbolseverin büyük bir heyecanla belediği 2018 FIFA Dünya Kupası bugün Rusya’da başlıyor. 15 Temmuz’a kadar devam edecek Dünya Kupası’nda Türkiye yer almıyor. Yine de, ülkemizde de milyonlarca futbol tutkunu dünyanın bu en önemli futbol etkinliğini yakından takip edecek, maçları izlemek için ekran karşısına geçecektir.

2018 FIFA Dünya Kupası boyunca, turnuvayı yakından takip etmenize ve heyecanını sürekli yaşamanıza olanak sağlayacak en iyi iOS ve Android uygulamalarını bu özel dosya yazısında listeliyoruz. Haberleri takip etmekten canlı maç skorlarına, fantezi futboldan çıkartma albümüne kadar 2018 FIFA Dünya Kupası’na özel en iyi mobil uygulamalar burada.

2018 FIFA World Cup Russia

fifa worldcup russia

Resmi FIFA uygulamasının 2018 Dünya Kupası için yeniden düzenlenmiş olan bu uygulama, turnuvanın resmi mobil uygulaması olma özelliğini de taşıyor. Yeniden düzenlenmiş maç ekranıyla oynanan maçları canlı olarak takip edebilirsiniz. Aynı zamanda favori içerikleri de sosyal medya üzerinden arkadaşlarınızla paylaşma imkanı sunuluyor. Favori takımınızla ilgili haberleri bildirimler olarak alabilir, maç programını yakından inceleyebilir, tüm takımları ve oyuncuları yakından tanıyabilirsiniz. Ayrıca turnuvaya ev sahipliği yapacak şehirlerle ilgili bilgiler de bu uygulamada yer alıyor.

iOS: App Store
Android: Google Play

FIFA World Cup Predictor

fifa world cup predictor

Bu ücretsiz spor oyunu Rusya 2018’in maçlarının heyecanını daha yoğun biçimde yaşamanıza olanak sağlayacak. Bir yandan maçları, takımları takip ederken bir yandan da skor tahminleri yapabilirsiniz. Futbol bilginize, istatistiklere, taktiklere ve içgüdülerinize göre yapacağınız skor tahminleriyle puanları toplayın, liderlik tahtasında yükselmeye çalışın. Tabii ki, yarışmanın sonucunda ödüller de bulunuyor.

iOS: App Store
Android: Google Play

FIFA World Cup Fantasy

fifa world cup fantasy

Siz de kendi Dünya Kupası turnuvanızda rekabet etmeye ne dersiniz? Resmi fantezi futbol uygulaması sayesinde size verilen bütçeyi aşmadan takımınızı oluşturun. Oyuncularınızın gerçek maçlarda sergiledikleri performansa göre puanların toplayın, sıralamada en üste çıkmaya çalışın. Özel ligler oluşturabilir veya var olan liglere katılabilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınıza meydan okuyabilir veya size gelen meydan okumakları kabul edebilirsiniz.

iOS: App Store
Android: Google Play

Panini Sticker Album

panini sticker album

Özellikle yaşı 25’in üstünde olanlar için çıkartma albümlerinin ayrı bir yeri vardır. 90’ların ortalarından itibaren görmeye başladığımız çıkartma albümlerini tamamlamak büyük bir tutkuydu. Bu tutku bugün de sürüyor, kitapçılarda 2018 Dünya Kupası’nın resmi çıkartma albümleri bulunuyor. Satın alabilir, daha sonra da çıkartmaları toplamaya başlayabilirsiniz. Ya da bununla hiç uğraşmadan Panini Sticker Album uygulamasını indirerek çıkartma albümünüzü dijital ortamda oluşturabilirsiniz. Doğrusu, fiziksel albümü doldurmak kadar eğlenceli görünüyor.

iOS: App Store
Android: Google Play

TRT Spor

trt spor

2018 FIFA Dünya Kupası maçları TRT Spor’da da yayınlanacak. Aynı zamanda TRT Spor’da turnuva ile ilgili özel yayınlar da bulunacak. TRT Spor uygulaması, Dünya Kupası ile ilgili haberleri yakından takip etmek isteyenler için uğrak noktası olabilir. Kupaya özel video ve fotoğraf galerileri barındıran uygulama üzerinden TRT Spor’u canlı olarak izleyebilirsiniz.

iOS: App Store
Android: Google Play

Aspor

aspor

Aspor uygulaması içinde 2018 Dünya Kupası için özel bir bölüm bulunuyor. Bu bölüm üzerinden turnuvayla ilgili haberlere ulaşabilir, grupları inceleyebilir, fotoğraf ve videolara göz atabilirsiniz.

iOS: App Store
Android: Google Play

Mackolik Canlı Sonuçlar

mackolik canlı sonuçlar

Popüler canlı sonuç uygulamalarından olan Mackolik ile Dünya Kupası süresince oynanacak tüm karşılaşmaların dakika ve skor bilgilerini mobil cihazınız üzerinden yakından takip edebilirsiniz.

iOS: App Store
Android: Google Play

TRT Televizyon

Rusya 2018 maçları TRT 1, TRT Spor ve TRT 4K’dan canlı olarak yayınlanacak. Kupa süresince TRT kanallarının canlı yayınlarına ve TV program bilgilerine TRT Televizyon uygulaması aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

iOS: App Store
Android: Google Play

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER