Teknoloji

2015 model Motorola Moto E 4G seçeneğiyle birlikte geliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

motorola-moto-e-270215-1

Motorola’nın Moto E Android telefonu geçtiğimiz yıl epey ilgi gören orta segment Android telefonlar arasında yer almıştı. Motorola şimdi bu telefonun yeni versiyonunu çıkardı.

“Yeni Moto E” adını taşıyan bu Android telefonunda 960 x 540 piksel çözünürlüklü qHD ekran varlığını koruyor, ancak ekran büyüklüğü 4.5 inç’e çıkarılmış. Ön kamera ve Android Lollipop da diğer özellikler arasında yer alıyor.

Moto E’nin sadece 3G destekli versiyonu olmakla birlikte 4G versiyonu da mevcut ve bu ikinci versiyon daha fazl ailgi görecektir. Geçen yılın çift çekirdekli işlemcisinin yerine 1.2 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon işlemciye ve iyileştirilmiş grafik işlemci birimine yer verilmiş.

Pil ömründe de çeşitli iyileştirmeler yapıldı, 2390 mAh kapasiteli bir pil telefonu güçlendiriyor.

Motorola Bantları ve Grip Shells adı verilen tamponlarla Moto E’yi özelleştirmek mümkün oluyor. Farklı renkteki tamponlar telefonun kenarlarını çevreliyor ve gövdeyi tamamlayıcı görev görüyor. Ayrıca Motorola yeni Moto E’ye çeşitli yazılım özellikleri de eklemiş.

Moto Display özelliği sayesinde bildirimler ve güncellemeler alınırken, Moto Migrate de kişileri, fotoğrafları ve videoları yeni telefona kolaylıkla eklemeyi veya transfer etmeyi sağlıyor.

Yeni Moto E’nin 40 ülkede piyasaya sunulması bekleniyor. Bu ülkeler arasında Türkiye’nin de yer alacağını tahmin ediyoruz.

İLGİLİ HABERLER