EğlenceManşetler

Google 2015’in en iyi Android uygulama ve oyunlarını listeliyor

en iyi android uygulamaları ve oyunları

Her hafta birçok yeni mobil uygulama ve oyunun uygulama ekosistemine giriş yaptığını görüyoruz. Bu kadar çok içeriğin bulunduğu bir ortamda en iyi içeriklere rastlama şansı da kaybolmaya başlıyor. Google bu noktada güzel bir iş yapıyor ve 2015’te en iyi Android uygulamaları ve oyunları için liste çıkarıyor.

En iyi Android uygulamaları ve oyunları

Oyunlar tarafında Google, Candy Crush Soda gibi popüler bir oyuna, ayrıca hem Minecraft: Story Mode ve Minyon Cenneti gibi adından söz ettiren oyunlara dikkat çekiyor. Empires and Allies da tavsiye edilen oyunlar arasında yer alırken, Need for Speed: No Limits de bu kısa listede en popüler oyunların arasında en başta geliyor.

Genel uygulamalar tarafına baktığımızda, Microsoft Word’ün listede en başlarda yer aldığını görmek şaşırtıcı. Bunun yanı sıra bir diğer Microsoft uygulaması olan Skype da listenin başlarında geliyor. Twitch’in ve Google Fotoğraflar’ın da bu listede yer aldığını görüyoruz.

Google’ın öne çıkardıkları listelerde Gazetelik için öne çıkarılan içerikler de yer alıyor. Bunların arasında çeşitli gazete ve dergilerin Gazetelik uygulamaları ve elektronik baskı versiyonları bulunuyor.

Google’ın seçtikleri hoşunuza gitmediyse, siz de 2015’in size göre en iyilerini aşağıdaki yorum alanında paylaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER