Manşetler

2011 model Apple MacBook Pro ön incelemesi – Galeri

img_0031Apple’ın Türkiye’deki yetkili distribütörü Bilkom bugün düzenlemiş olduğu bir basın toplantısıyla Apple’ın 2011 model MacBook Pro dizüstü bilgisayarlarını tanıttı. İleride daha ayrıntılı şekilde inceleme fırsatı bulacağımız MacBook Pro’ları şimdilik hızlı bir şekilde incelemekle ve birkaç kare fotoğraf çekmekle yetindik.

MacBook Pro’larda dikkat hemen Thunderbolt portlarına gidiyor. 13, 15 ve 17 inç’lik modellerin her birinde birer adet Thunderbolt portu yer alıyor. Bunun yanı sıra 13 ve 15 inç’lik modellerde iki, 17 inç’lik modelde ise üç adet USB 2.0 portu yer alıyor. Bu USB 2.0 portlarının yan yana yapılmış olmasının çok pratik olduğunu söyleyemeyeceğiz. Bu arada 15 ve 17 inç modellerde SDXC kart yuvası, 17 inç modelde ise ExpressCard yuvası mevcut. Her bir modelin sol tarafında, touchpad tarafına doğru o anki pil durumunu gösteren bir gösterge bulunuyor. Her üç modelin sağ tarafında DVD yuvası yer alıyor. Apple yine Blu-ray teknolojisinden uzak durmayı sürdürüyor.

MacBook Pro’ların hepsinde klavye boyutları standart, boyut büyüdükçe klavyeden çok, onun etrafındaki alan büyüyor. Apple klavyenin sağında ve solunda oluşan boşlukları 15 ve 17 inç modellerde hoparlör ile doldurmuş. Bunun yanında touchpad’in sağında ve solunda kalan büyük alanlar da rahat bir şekilde yazı yazılmasını sağlıyor.

2011 model Apple MacBook Pro’ları daha yakından incelemek için aşağıdaki galeride yer alan fotoğraflara göz atabilirsiniz.

Galeri: Apple MacBook Pro 2011 Türkiye Lansmanı
[nggallery id=525]

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER