Teknoloji

1Password Mac uygulaması için büyük tasarım değişikliği

1password mac

1Password Windows uygulamasının yeni tasarımı bir süre önce dağıtıma çıkmıştı. Mac kullanıcıları da sonunda yeni 1Password tasarımıyla tanışmaya başladı. Uygulamanın yeni sürümü erken erişime açıldı.

Yeni tasarımla birlikte kullanıcılara hangi unsurları ne zaman ve kiminle paylaştıkları daha net biçimde görülüyor. Bunlara ek olarak, uygulamanın kenar çubuğunda da gruplar için daha iyi etiketleme yapılıyor.

Yenilenen arama çubuğunda kullanıcılara arama esnasında öneriler de gösteriliyor. Watchtower’da (Gözetleme Kulesi) yapılan güncelleme ise kullanıcılara genel şifre güvenlikleri konusunda daha kapsamlı bir inceleme yapma imkanını veriyor.

Düzenleme penceresinde yapılan değişikliklerle kullanıcılara yeni bir şifre oluşturucusu, akıllı öneriler ve daha kolay dosya ekleme gibi imkanlar sunuluyor.

1Password Mac uygulamasının yeni tasarımını test etmek isteyenlerin öncelikle bilgisayarlarından eski sürümü kaldırması gerekiyor. Buna ek olarak, şirket yeni sürümün henüz test aşamasında olduğunu ve tüm kullanıcılara uygun olmayabileceğini hatırlatmayı ihmal etmiyor.

İLGİLİ HABERLER