Teknoloji

1Password iOS uygulamasına Apple Watch yeteneklerini artıran güncelleme

1password ios
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

1password ios1Password iOS uygulaması için kapsamlı bir güncelleme yayınladı. Bu güncellemeyle birlikte yeni bir hesap açma ve cihazlar arasında, işletim sistemleri ne olursa olsun eşzamanlama yapmayı daha kolay hâle geliyor.

Apple Watch sahipleri için daha büyük yenilikler söz konusu. Apple Watch üzerinde yerelde çalışabilen yeni uygulama eskisine göre daha hızlı olmasıyla dikkat çekiyor. Şifreleri herhangi bir şifre kasasından akıllı saate aktarmak mümkün oluyor, böylelikle servislere ve uygulamalara giyilebilir cihaz sayesinde daha kolay erişim sağlanıyor. Daha da iyisi, tüm şifre bilgilerini tek seferde, nesneleri seçim ekranından etkinleştirerek içe aktarmak mümkün oluyor.

Diğer dikkat çekici yeniliklerin arasında uygulama içi abonelikler için ödeme yapma, servis içinden Dokümanlar oluşturma, oluşturulan Dokümanlar’ı hesaplar arasında eşzamanlama, 1Password’ün tarayıcı eklentisiyle oluşturulmamış olan metin, e-posta ve şifre alanlarını bile doldurma bulunuyor.

1Password uygulama güncellemesiyle gelen tüm yenilikleri ve güncellemeleri şifre yönetim uygulamasının geliştiricisinin web sitesinde bulabilirsiniz. Liste epey uzun.

İLGİLİ HABERLER