Fırsatlar

2021 model 16 inç MacBook Pro konfigürasyonunda Amazon fırsatı var

16 inç macbook pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Bugünlerde özellikle iş için kullanacağınız ve yüksek miktarlarda ödeme yapmayı göze aldığınız bir dizüstü bilgisayar satın alacaksanız, Amazon.com.tr‘de satılan 2021 MacBook Pro konfigürasyonunda dikkat çekici bir fiyat olduğunun haberini verelim.

2021 Apple MacBook Pro (16 inç, 10 çekirdekli CPU’ya ve 32 çekirdekli GPU’ya sahip Apple M1 Max çip, 32 GB RAM, 1 TB SSD) ürünü kısa bir süre için KDV dahil 60.938 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. Bağlantıdan da anlaşılacağı üzere, 16 inç ekranlı dizüstü bilgisayar 32 çekirdekli GPU’ya sahip olan, en üst seviyedeki M1 Max çiple birlikte sunuluyor. 32 GB RAM bu konfigürasyonda varsayılan olarak gelirken 1 TB SSD de mevcut. Bu paket en az 3-4 yıl yeni bir bilgisayar satın alma ihtiyacını ortadan kaldıracaktır.

Ne kadarlık bir fiyat avantajının bulunduğunu belirlemek amacıyla Apple Store’da aynı özelliklere sahip bir 16 inç MacBook Pro konfigürasyonu oluşturduk. Saydığımız bu özellikleri seçince toplam fiyat 71.999 TL oldu. Yani arada 10.000 TL civarında bir fark bulunuyor. Yüksek performanslı ve üst sınıf bir MacBook Pro satın almak için aradaki fark dikkate değer görünüyor.

Bu arada günün diğer fırsatlarına baktığımızda, özellikle üst sınıf bir kulaklık arayanlar için Bose QuietComfort 45 Kablosuz, Kulak Üstü, Gürültü Engelleyen Kulaklık yaklaşık 6 bin 500 TL’lik bir fiyatla geliyor. Yani 600 TL civarında bir indirim var. Kulak içi kulaklık satın almak isteyenler için ise Jabra Elite 85T Bluetooth Kulak İçi Kulaklık 2799 TL’lik indirimli fiyattan sunuluyor.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.
İLGİLİ HABERLER