Teknoloji

M2 işlemcili 14 ve 16 inç MacBook Pro’ların tanıtımı çok yakın

m2 macbook pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple, 2023’ün ilk ürünlerini piyasaya sürmek için fazla beklemeyecek gibi görünüyor. Bloomberg’den Mark Gurman9to5MacMacRumors ve Front Page Tech tarafından verilen haberlere göre, Apple’ın bugün yeni bir ürün duyurusu yapabilir. Kaynaklar ayrıntılar konusunda net olmasa da, yeni ürünlerin geçen sonbahardan beri beklenen 14 ve 16 inç MacBook Pro M2 modelleri olabileceği düşünülüyor.

Yeni MacBook’lar WiFi 6E desteği içeren ilk Mac’ler olabilir. Twitter kullanıcısı Wade Penner, Kanada kaynaklı bir kablosuz ağ veri tabanında daha yeni WiFi standardının 6 GHz bandını destekleyen ve henüz duyurusu yapılmamış bir MacBook Pro fark etti. Wi-Fi 6E sayesinde, destekleyen bir ağ yönlendiriciniz olduğu sürece, kalabalık bir yerel ağda daha yüksek maksimum hızlar, daha düşük gecikme süresi ve daha az tıkanıklık görebilirsiniz. Apple’ın iPad Pro M2‘si de WiFi 6E ile uyumludur.

Aynı zaman diliminde piyasaya sürülecek başka ürünlerden söz edilmedi, bu nedenle M2 işlemcili bir Mac mini veya başka yeni ürünleri beklememek yerinde olacaktır. Söylentiler doğruysa bu, en son donanıma sahip olduklarından emin olmak için yeni bir MacBook Pro’yu bekleyen herkes için iyi bir haber olabilir.

İLGİLİ HABERLER