Manşetler

13 inç’lik Retina ekranlı MacBook Pro tanıtıldı

Apple’ın bu akşam düzenlediği etkinlikte daha önce 15 inç’lik modelini tanıttığı yeni bir Retina ekranlı MacBook Pro’yu tanıtması bekleniyordu. Bu beklentiler boşa çıkmadı ve şirket sadece 0.75 inç kalınlığındaki 13 inç Retina ekranlı MacBook Pro’yu resmen duyurdu.

2012-macbookpro-gallery1

Cihazda iki adet Thunderbolt girişi, bir adet USB 3.0 girişi yer alırken piksel sayısının herhangi bir yüksek çözünürlüklü TV’nin iki katı olduğu ifade edildi ve görüntünün mükemmelliğine vurgu yapıldı. Apple adına tanıtımı gerçekleştiren Phil Schiller uygulamaların cihazda mükemmel gözüktüğünü, internette gezinmenin ise bambaşka bir keyif olduğunu ifade etti. Cihazda FaceTime HD kamera, çift mikrofon ve stereo hoparlörler de yer alıyor. Bu da multimedya deneyiminin bir üst seviyeye taşınacağı anlamına geliyor.

8 GB’lık standart RAM ile gelen 13 inç’lik Retina ekranlı MacBook Pro, Core i5 ve i7 işlemci seçeneklerine sahip. SSD sayesinde hafıza 768 GB’a kadar çıkabiliyor. 13 inç’lik Retina ekranlı MacBook Pro 1699 dolardan başlayan fiyatlarla bugün itibariyle satışa sunulacak.

Galeri: MacBook Pro Retina
[nggallery id=1096]

İlgili >> Apple

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER