Teknoloji

13 inç MacBook Pro Retina’ya ait olduğu iddia edilen fotoğraflar sızdı

Çinli web sitesi Weiphone 13 inç Retina MacBook Pro’ya ait olduğu öne sürülen bir ürüne ait fotoğrafları yayınladı. Fotoğraflar arasında ürünü bir bütün hâlinde gösteren bir fotoğrafa rastlamıyoruz. Ayrıca fotoğrafı çekilen cihazın Windows 7 ile çalıştığı da dikkat çekiyor. Bu durumda sızan fotoğraflardaki cihazın doğruluğuna şüpheyle yaklaşmakta fayda var.

13-inc-mbp-1

Bu haftanın başından beri çıkan haberler Apple’ın önümüzdeki salı günü gerçekleştireceği basın toplantısında 13 inç ekranlı bir MacBook Pro Retina tanıtacağı şeklinde. Apple’ın Foxconn’daki üretim sorunları nedeniyle gecikme yaşadığı, bu nedenle ürünlerin tanıtımının da ötelendiği söylenmişti. Ancak iddia edilen bu gecikmenin Apple’ın planlarında çok fazla soruna yol açtığını görmüyoruz. Önümüzdeki günlerde piyasaya çıkması beklenen 13 inç’lik Retina MacBook Pro’nun yurt dışı fiyatının 1699 dolar olacağı, yani klasik 13 inç MacBook Pro’dan 500 dolar daha pahalı olacağı söyleniyor.

Galeri: 13 inç MacBook Pro Retina Sızan Fotoğraflar
[nggallery id=1092]

Weiphone’un sızdırdığı fotoğraflarda yer alan cihazda MagSafe 2 portu, iki adet Thunderbolt, iki adet USB portu, HDMI girişi ve SD kart okuyucu dikkat çekiyor. Cihazda yer alan Retina ekranın 2560 x 1600 çözünürlüğe sahip olduğu belirtilirken 8 GB’lık Elpida RAM ve batarya hücresinin fotoğrafları da sızıntılar arasında bulunuyor.

İlgili >> Weiphone

İLGİLİ HABERLER