Teknoloji

Samsung’un beklenen 12 inç Windows 10 tableti Wi-Fi sertifikası aldı

Samsung Windows 10 Tablet

Samsung’un yeni bir Windows 10 tableti üzerinde çalıştığı yaz aylarından beri konuşuluyor. Dedikodular bu tabletin 12 inç, 2560 x 1600 veya 3840 x 2400 piksel çözünürlüklü Super AMOLED ekrana sahip olacağını işaret ediyordu. Bu tabletin kalbinde de 4 GB RAM ile eşleştirilmiş Intel Core M işlemcinin bulunduğu işaret ediliyordu.

Tablette S-Pen kapasitif kalemin de kullanılacağı söyleniyor. Bununla birlikte tabletin şimdi Wi-Fi Genel Uyumluluk Sertifikası sahibi de oldu. Bu sertifika 18 Kasım tarihinde verilmiş ve buna göre tablet SM-W700 model numarasını taşıyor.

Bu model numarası Hindistan’ın Zauba adlı ithalat ve ihracat kayıtlarında da yer alıyor. Bu kayıtlar tabletin 12 inç ekran barındıracağını gösteriyor. Wi-Fi sertifikasının verilmiş olması, tabletin çok yakında çıkabileceği anlamına geliyor. Yine de, bu tablet hakkında henüz bilinmeyen birçok detay bulunuyor.

Samsung Windows 10 tablet iPad Pro’ya rakip olacak

Bu Samsung tabletinin ne zaman çıkacağı, fiyatının ne olacağı hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ancak bu kadar yüksek çözünürlüklü ve büyük bir ekranla Samsung’un iPad Pro ile ilgilenen kullanıcıları hedeflediği görülüyor. Tabletin fiyatı da üst sınıf olmasına yakışır şekilde olacaktır. Haberde kullanılan fotoğraf ise tabletin gerçeğine ait değil, sadece söylentilere göre üretilmiş bir taslak.

 

İLGİLİ HABERLER