Teknoloji

Xiaomi Redmi Pad tableti yanlışlıkla sızdırdı

xiaomi redmi pad

Xiaomi Redmi Pad tablet hakkındaki haberler bir süredir etrafta dolaşıyor. Şirketin bu tableti birkaç gün sonra 12T serisi telefonlarla birlikte tanıtacağı söylense de, son haberler Redmi Pad’in tanıtımı için ekim ayını işaret ediyor.

Yeni tablet için bekleyiş sürerken, Xiaomi Kuveyt resmi Instagram hesabı tarafından yapılan bir paylaşım sayesinde Redmi Pad’in tasarımını net bir biçimde görmek mümkün oluyor. Paylaşımda görülen tabletle sızıntılarda görülen tabletin tasarımının aynı olduğunu belirtmekte fayda var. Paylaşım kısa süre içinde silinse de, Xiaomi fotoğrafın internette dolaşıma çıkmasına engel olamadı.

Paylaşılan resimde görülen renk seçeneğini Nane Yeşili adını taşıdığı; buna ek olarak Grafit Gri ve Ay Işığı Gümüşü renk seçeneklerinin de kullanıcıların karşısına çıkacağı belirtildi. Tabletin depolama alanının 64 GB olduğu, RAM seçeneklerinin ise 3 ve 4 GB olacağı da iddialar arasında yer alıyor.

Xiaomi’nin yeni tabletinin kalbinde MediaTek’in MT8781 işlemcisinin bulunduğu belirtiliyor. 11.2 inç LCD ekran, Android 12 ve MIUI Pad 13, 22.5W hızlı şarj desteğine sahip 7800 mAh pil ve 8 megapiksel arka kamera da tabletin özellikleri arasında sayılıyor.

Xiaomi Redmi Pad tabletin Wi-Fi ve 4G LTE versiyonlarıyla resmiyet kazanması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER