Eğlence

Microsoft Game Pass aile planı testleri İrlanda ve Kolombiya’da başla

xbox game pass abone sayısı

Microsoft, abonelerin avantajlarını başkalarıyla paylaşmalarına olanak sağlayacak bir Game Pass aile planını test etmeye başladı. Bu Game Pass aile planının bir önizlemesi perşembe günü Kolombiya ve İrlanda’da açıldı ve test kullanıcıları aynı ülkede oldukları sürece aboneliklerine dört kişiye kadar ekleyebilecekler.

Microsoft’ta kıdemli teknik program yöneticisi olan Tyler Mittleider, “Kolombiya ve İrlanda’da bugünden itibaren Xbox Insiders, birden fazla kişinin Game Pass Ultimate avantajlarını paylaşmasına olanak tanıyan bir planı önizlemeye başlayabilir.” dedi. “Bu, aboneliğinize dört kişiye kadar eklemenizi sağlayarak, tümü Xbox Game Pass Ultimate oyunlarına, içerik ve faydalarına benzersiz erişime sahip olarak, arkadaşlarınız ve ailenizle konsol, bilgisayar ve bulut genelinde en iyi Game Pass oyunlarını oynamayı daha da kolaylaştırıyor.”

Kolombiya veya İrlanda’daki test kullanıcıları, perşembe gününden Microsoft Store’da yeni Xbox Game Pass Ultimate planı için bir Xbox Insider önizlemesi için kaydolabilir. Önizlemeye katılmak, bir planda kalan süreyi “eski üyeliğin parasal değerine dayalı olarak” yeni bir plana dönüştürecektir. ” Yani tam bir aylık Ultimate üyeliği olanların üyeliği, bu yeni planda 18 günlük üyeliğe dönüştürülecektir. İrlanda’daki kullanıcılara şu anda bu yeni aile planının önizleme sürümü ayda 21,99 avro karşılığında sunuluyor.

Test kullanıcıları bu yeni plana kaydolduktan sonra, e-posta yoluyla dört davet göndermek veya arkadaşları ve aileleriyle paylaşmak için bağlantılar oluşturmak için Microsoft Hesabı sayfasına gidebilirler.

Microsoft’un bir süredir Xbox Game Pass için bir aile planı tasarladığı söyleniyordu ve bu önizleme, Xbox Game Pass Ultimate paylaşımının daha geniş anlamda nasıl çalışacağını test etmeye hazırlandığını gösteriyor.

Microsoft şu anda ayda 29,99 TL karşılığında Game Pass için Console veya PC Game Pass abonelikleri sunuyor. Bunların hiçbiri çevrimiçi çok oyunculu yetenekleri içermiyor. Ancak ayda 44,99 TL karşılığında Game Pass Ultimate’a yükseltebilirsiniz ve bu; konsol, PC, EA Play erişimi ve çevrimiçi çok oyunculu için Game Pass’in kilidini açar.

İLGİLİ HABERLER