Teknoloji

Vivo X80 serisine bir model daha eklemek için kolları sıvadı

vivo x80 lite

Vivo’nun ekim ayında X80 Pro Plus modelini çıkarmayı planladığına dair haberler daha önce gündeme gelmişti. Görünen o ki, X80 Pro Plus tek başına resmiyet kazanmayacak. Rootmygalaxy sitesinin haberine göre, Vivo X80 Lite 5G modelinin hazırlıklarına başladı.

Telefon hakkında şu an için neredeyse hiçbir şey bilinmiyor. Dolayısıyla Vivo’nun geliştirme sürecinin ilk aşamalarında olduğu söylenebilir. Bu da akıllı telefonun ekim ayında resmiyet kazanacağı iddiasını mantıklı kılıyor. X80 Lite tanıtıldığında X80 ailesinin en uygun fiyatlı üyesi olacak.

Henüz ortada net bir bilgi bulunmuyor. Dolayısıyla X80 Lite’ın özellikleri için sadece tahmin yürütülebiliyor. Vivo’nun telefonu Qualcomm’un Snapdragon 7 Gen 1 işlemcisiyle sunması bu tahminlerden ilki oluyor.

Akıllı telefonun kamerasının Zeiss markasını taşıyıp taşımayacağı da Vivo X80 Lite hakkındaki sorulardan biri. Bu tahmin ve sorularla ilgili kesin yanıtlar şu anda ortada olmasa da, önümüzdeki dönemde bunların cevabını alacağımız rahatlıkla söylenebilir.

İLGİLİ HABERLER