Teknoloji

Vivo X Fold Plus’ın tanıtım tarihi belli oldu

vivo x fold plus
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Vivo ilk katlanabilir telefonu X Fold‘u geçtiğimiz nisan ayında tanıtmıştı. Şirket bu telefonun takipçisinin ne zaman gözler önüne çıkacağını da açıkladı. Vivo X Fold Plus, 26 Eylül’de tanıtılacak. Etkinlik Türkiye saatiyle 14.00’da başlayacak.

Vivo’dan yapılan açıklamada, telefonun adındakinin “Plus” etiketinin “güçlünün daha da güçlüye evrilmesi” anlamına geldiği belirtildi. Vivo’nun burada daha dayanıklı bir cihaza mı yoksa başka iyileştirmelere mi referans verdiği henüz bilinmiyor.

Vivo aynı zamanda X Fold Plus’ın tasarımını gösteren bir görsel de paylaştı. Tasarım X Fold ile aynı olsa da, renk seçeneklerinin arasına kırmızının eklenmesi de bir fark yaratmış gibi görünüyor.

vivo x fold plusX Fold Plus’ın teknik özellikleri konusunda henüz net bir bilgi verilmiş değil. Ancak akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemciye sahip olmasına kesin gözüyle bakılıyor. 80W kablolu ve 50W kablosuz şarj destekli 4730 mAh pil, 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanı, 120 Hz ekranlar da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

İLGİLİ HABERLER