Teknoloji

Vivo’nun yeni katlanabilir telefonu daha büyük pil ve ekstra renk seçeneğiyle gelecek

vivo x fold plus
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Vivo’nun yeni katlanabilir telefonu Vivo X Fold Plus hakkındaki haberlere düzenli olarak yenileri ekleniyor. Haberlerin artması, telefonun resmi duyurusunun da çok uzak olmadığını gösteriyor.

X Fold Plus’ta orijinal X Fold‘dan farklı olarak Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcinin bulunacağı şimdiden biliniyor. 80W kablolu hızlı şarj desteği de telefonun açıklanan özellikleri arasında yer alıyor. Vivo yöneticisi Jia Jingdong’un Weibo’da yaptığı bir paylaşım, telefona dair başka detayları da gözler önüne seriyor.

Jia’nın paylaşımına göre, Vivo X Fold Plus’ın renk seçenekleri arasında kırmızı da olacak. X Fold sadece mavi ve siyah renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkmıştı. X Fold’da 4600 mAh olan pil kapasitesinin X Fold Plus’ta 4730 mAh olacağı da paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor.

Jia’nın paylaştığı görsel de telefonun kırmızı renkle nasıl görüneceği ve genel tasarımı konusunda ipucu veriyor.

Vivo X Fold Plus genel hatları itibarıyla X Fold ile hemen hemen aynı olacak gibi görünüyor. Yenileme hızı 120 Hz olan 8.03 inç iç ekran, yine aynı yenileme hızına sahip 6.53 inç dış ekran, 12 GB RAM, 256/512 GB depolama alanı, 50 megapiksel ana kamera, 12 megapiksel 2x yakınlaştırma yapabilen kamera, 5x zum özellikli 8 megapiksel periskop kamera, 48 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 16 megapiksel ön kamera X Fold’dan X Fold Plus’a aktarılacak özellikler arasında sayılıyor.

İLGİLİ HABERLER