Eğlence

Oxenfree şimdi bir Netflix oyunu olarak dağıtımda

oxenfree
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sevilen bir bağımsız oyun daha Netflix’e geliyor. Bugünkü Tudum etkinliğinde Netflix, ilk çıkışını 2016 yılında yapmış olan doğaüstü gerilim oyunu Oxenfree‘nin oyunlar servisi dahilinde oynanabileceğini açıkladı.

Oxenfree‘nin Netflix sürümü, hem iOS hem de Android’de Netflix abonelerine ücretsiz olarak sunuluyor. Oyun dahilinde 30’dan fazla dilde altyazı desteği de mevcut.

Netflix, mobil oyun tekliflerine sürekli olarak yenilerini ekliyor ve son zamanlarda Into the Breach, Before Your Eyes ve Lucky Luna gibi oyunları ekledi. Ancak Oxenfree özellikle dikkate değer, çünkü Netflix bu oyunun geliştiricisi Night School Studio’yu geçen yıl satın almıştı. Oxenfree, hikaye anlatımına odaklanması ve Stranger Things hayranlarının ilgisini çekecek havasıyla Netflix için de uygun görünüyor. Devamı da yapım aşamasında bulunuyor.

Öte yandan Netflix, 27 Eylül’de dağıtıma çıkacak Spongebob: Get Cooking ve Desta: The Memories Between oyunlarını da duyurdu. İkinci oyunun geliştiricisi, Monument Valley‘in de geliştiricisi olan Ustwo oyun stüdyosu. Çıkışı için “Yakında” ibaresi kullanılan diğer oyunlar arasında, beğenilen Kentucky Route Zero‘nun mobil sürümü ve Netflix dizisi Nailed It‘e dayalı bir pişirme oyunu yer alıyor.

Netflix geçen yılın sonlarında oyun arenasına giriş yapmıştı. Gelen ilk haberler, şirketin abonelerinin büyük bir kısmını oyunlara yönlendiremediğini işaret ediyordu.

İLGİLİ HABERLER