Teknoloji

Uygun fiyatlı OnePlus Nord Buds kablosuz kulaklık tanıtıldı

oneplus nord buds
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus 10R ve Nord CE 2 Lite 5G akıllı telefonlarıyla birlikte Nord Buds adını taşıyan yeni kablosuz kulaklığını da tanıttı. Nord serisinin ilk kulaklığı olan Nord Buds, şirketin portföyünün en uygun fiyatlı kablosuz kulaklığı olmasıyla da dikkat çekiyor.

12.4 mm sürücüler barındıran kulaklık, Dolby Atmos desteğine sahip. Mobil uygulama üzerinden kullanıcılar önceden ayarlanmış ses profillerinden birini seçebiliyor. Yine mobil uygulama aracılığıyla özelleştirilmiş bir ses profili de oluşturulabiliyor.

Nord Buds ile 7 saat boyunca kesintisiz müzik dinlenebiliyor. Taşıma kutusu toplam dinleme süresini 30 saatin üstüne çıkarıyor. OnePlus’ın hızlı şarj sevdasının yansımasını Nord Buds’ta görmek de mümkün oluyor. Sadece 10 dakikalık bir şarj, 5 saat boyunca Nord Buds’ı kullanmaya yetiyor.

Bluetooth 5.2 desteğine sahip Nord Buds’ta Pro Gamer modu ile gecikme 94 milisaniyeye kadar indirilebiliyor. Ses tarafında ise sadece SBC ve AAC formatları destekleniyor. Nord Buds hem OnePlus markalı telefonlarla hem de diğer Android cihazlarla (HeyMelody uygulaması üzerinden) hızlı şekilde eşleştirilebiliyor. Nord Buds’ta aktif gürültü engelleme özelliği mevcut değil. Ancak her bir kulaklıkta iki mikrofon bulunması sayesinde karşı tarafa net ses aktarımı mümkün oluyor.

oneplus nord budsNord Buds için siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği sunuluyor. Her bir kulaklık tartıda 4,82 gram çekiyor ve 41 mAh pil taşıyor. IP55 sertifikası, Nord Buds’ın spor yaparken veya yağmur altında kullanılabileceği anlamına geliyor. Taşıma kutusunun 480 mAh kapasiteli pili ise USB-C girişi üzerinden şarj ediliyor.

oneplus nord budsOnePlus Nord Buds, Hindistan’da 2800 rupi (541 TL) fiyat etiketiyle ön satışa çıktı. Kulaklığın küresel pazarda ne zaman kullanıcılarla buluşacağı ise şu an için bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER